Facebook Pixel Ανδρέας Μικρούτσικος - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ατακάρες Μικρούτσικου για Γιαννακόπουλο: "Με τέτοιο πρόεδρο ο ΠΑΟ θα πάρει ευρωπαϊκό - Εκεί με συγκίνησε..." (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-27 13:44:00

Μικρούτσικος για Γιαννακόπουλο: "Με τέτοιο πρόεδρο ο ΠΑΟ θα πάρει ευρωπαϊκό - Τότε με συγκίνησε..." (Vid)

Sportdog Team
Μικρούτσικος για Γιαννακόπουλο: "Με τέτοιο πρόεδρο ο ΠΑΟ θα πάρει ευρωπαϊκό - Τότε με συγκίνησε..." (Vid)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταπέδωσε τα καλά λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λέγοντας ότι με αυτό στον τιμόνι, ο Παναθηναϊκός θα πάρει την Euroleague.

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που ήταν αφιερωμένη στη ζωή και την καριέρα του γνωστού παρουσιαστή.

 «Με μεγάλη χαρά θα μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ένας πολυταλαντούχος και πολυπράγμων άνθρωπος για τον οποίο η ιστορία μιλάει από μόνη της. Ότι και να πούμε εμείς, νομίζω είναι λίγο», είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχολιάζοντας τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δημήτρη μου γλυκέ, χάρηκα ιδιαίτερα που κερδίσαμε με buzzer beater και πάει καλά η ομάδα και θα ανέβει. Και βέβαια με τέτοιο πρόεδρο και τέτοιο στήριγμα, η ομάδα θα πάρει και το επόμενο ευρωπαϊκό».

Και συνέχισε: «Θέλω να πω που με συγκίνησε... Εγώ γνώριζα πολύ καλά τον πατέρα του, με είχε καλέσει και είχα πάει σπίτι τους και ήταν μικρός τότε ο Δημήτρης. Ανάλαβε ο Δημήτρης, παρακολούθησα την πορεία του και είδα το τσαγανό του, τον τσαμπουκά του. Τσακώθηκε με κακούς φίλαθλους της ομάδας, αποχώρησε και ξαναμπήκε. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Light ήταν από τους πρώτους που με υπερασπίστηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλύτερο... μπαμ και από Χεζόνια - Συμβόλαιο 3.5 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Δεν φεύγει μόνο ο Γκάι από ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags