Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος: Αποθέωσαν ΠΑΟ οι Σφαιρόπουλος, Νέντοβιτς - "Στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν"
Μπάσκετ
| 2023-12-27 16:46:00

Αποθέωσαν ΠΑΟ οι Σφαιρόπουλος, Νέντοβιτς - "Στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν"

Sportdog Team
Αποθέωσαν ΠΑΟ οι Σφαιρόπουλος, Νέντοβιτς - "Στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν"

Η σερβική ομάδα έχει δύσκολη αποστολή την Πέμπτη (28/12) κόντρα στους Πράσινους στο ΟΑΚΑ, με τον Έλληνα τεχνικό και τον Σέρβο γκαρντ να κάνουν δηλώσεις και να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Τριφύλλι.

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (28/12) με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Έλληνας τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα σημειώνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του ξέρουν που πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους, μίλησε για τη δυσκολία που θα έχει το παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το Τριφύλλι είναι στην καλύτερη φόρμα του, ενώ σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

«Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι στην καλύτερη φόρμα της από την αρχή της σεζόν. Έκαναν 3 νίκες μακριά από την έδρα τους. Ξέρουμε από που θα έρθει ο μεγαλύτερος κίνδυνος και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς», είπε ο Έλληνας τεχνικός

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή στιγμή αυτή τη στιγμή. Kέρδισαν μερικά πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στο γήπεδο τους για εμάς, αλλά επίσης, νομίζω ότι πιάνουμε κάποιο μομέντουμ. Η ενέργεια και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή, και ελπίζω ότι στα φτερά μιας καλής ατμόσφαιρας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο Νεμάνια Νέντοβιτς συμφωνώντας με όσα ανέφερε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλύτερο... μπαμ και από Χεζόνια - Συμβόλαιο 3.5 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Δεν φεύγει μόνο ο Γκάι από ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags