Facebook Pixel Αϊζάια Κάνααν: "Καμπανάκι" Κάνααν ενόψει Άλμπα - "Επικίνδυνα τέτοια παιχνίδια..."
Μπάσκετ
| 2023-12-28 17:35:00

"Καμπανάκι" Κάνααν ενόψει Άλμπα - "Επικίνδυνα τέτοια παιχνίδια..."

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Κάνααν ενόψει Άλμπα - "Επικίνδυνα τέτοια παιχνίδια..."

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την γερμανική ομάδα θέλει ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας, όπως σημείωσε στις δηλώσεις του.

Αϊζάια Κάνααν: Δηλώσεις ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα στο Βερολίνου έκανε ο Αμερικανός γκαρντ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και χρειάζονται προσοχή, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι όλοι ήξεραν ότι θα είναι δύσκολη η φετινή σεζόν.

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν και αυτά είναι παγίδες. Εμείς δε θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει απλώς να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για τη νίκη».

Για την αποτίμηση του 1ου γύρου: «Ξέραμε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η EuroLeague είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν πάνω και κάτω και προφανώς υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θέλαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Εμείς απλώς πρέπει να μάθουμε αυτά και να προχωράμε χωρίς να επιτρέψουμε αυτά που έγιναν να ξανασυμβούν».

Για τις προσθήκες και την πληρότητα του Ολυμπιακού: «Εμείς προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε αυτά που ήδη κάνουμε. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά, να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και στην ίδια σελίδα», είπε ο Αϊζάια Κάνααν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω... Λουτσέσκου "καθάρισε" Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Τελευταία διαφωνία για Μπρινιόλι - Ζημιά στο ταμείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags