Facebook Pixel Μονακό: Με το... μαχαίρι στα δόντια η Μονακό κόντρα σε ΠΑΟ - "Ερχόμαστε να πάρουμε εκδίκηση..."
Μπάσκετ
| 2024-01-10 22:45:00

Με το... μαχαίρι στα δόντια η Μονακό κόντρα σε ΠΑΟ - "Ερχόμαστε να πάρουμε εκδίκηση..."

Sportdog Team

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Πράσινους έκανε παίκτης των Μονεγάσκων όπου μεταξύ άλλων σημείωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έρχονται στο ΟΑΚΑ για να πάρουν... εκδίκηση για όσα έγιναν στο Πριγκιπάτο.

Γιακούμπα Ουατάρα: Σημαντικό παιχνίδι έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μονακό και σε δηλώσεις του ο παίκτης των Μονεγάσκων ανέφερε πως η ομάδα του έρχεται στην Αθήνα για να πάρει εκδίκηση για όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι, ενώ σημείωσε πως η νίκη κόντρα στη Μπασκόνια τους έκανε πολύ καλό.

«Η νίκη κόντρα στην Μπασκόνια έκανε πολύ καλό στην ομάδα μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και έπρεπε να το κερδίσουμε. Όλοι μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Θέλουμε να βρούμε συνέπεια στην Ευρωλίγκα, είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα και νομίζω ότι είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε την εκδίκησή μας γιατί το πρώτο παιχνίδι το αφήσαμε να κυλήσει μέσα από τα χέρια μας.  

Εκεί θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το ματς στο Gaston-Médecin. Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας και να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας, σωματικά νιώθουμε όλοι πολύ καλά. Ο κόουτς μέσω των προπονήσεων είναι προσεκτικός λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών προκειμένου να κρατάμε τις δυνάμεις μας για όλα τα παιχνίδια», είπε ο παίκτης της Μονακό.

Παράλληλα δηλώσεις για το σημαντικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μονακό έκανε και ο Σάσα Ομπράντοβιτς λέγοντας ότι οι Πράσινοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές της ομάδας του και χρειάζεται η νίκη.

Η νίκη επί της Μπασκόνια μας δίνει μια διαφορετική ενέργεια για να πάμε στην Αθήνα, ακόμα κι αν αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα, όπως το γεγονός ότι ο Έλι Οκόμπο δεν μπορεί να παίξει και ο Τζόρνταν Λόιντ μόλις επέστρεψε. Έπρεπε να ξεπεράσουμε αγχωτικές καταστάσεις. Πρέπει να διατηρήσουμε την καλή προσέγγιση που είχαμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, απέναντι στον Ολυμπιακό και κόντρα στην Μπασκόνια. Αντιμέτωποι με τη Μακάμπι, η στάση μας θα μπορούσε να δημιουργήσει αμφιβολίες και άγχος.

Είναι καλό που έχει επιστρέψει ο Τζόρνταν, ακόμα κι αν χρειάζεται λίγο χρόνο για να πάρει πίσω τον ρυθμό του. Το σενάριο του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό; Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Ήταν ένα ματς που ελέγχαμε για πολλή ώρα πριν κολλήσουμε στο τέλος. Θα παίξουμε με έναν άμεσο ανταγωνιστή. Είναι καλό που όλη η ομάδα είναι έτοιμη και καλά στην υγεία της. Ο Μάικ Τζέιμς μπροστά σε κοινό που γνωρίζει καλά; Θα τους χρειαστούμε όλους σε πολύ υψηλό επίπεδο, όχι μόνο τον Μάικ», είπε μετά τον Γιακούμπα Ουατάρα, ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές στη Euroleague: Μπαίνουν 150 εκατομμύρια στη διοργάνωση - Πόσα θα πάρουν Ολυμπιακός και ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags