Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες Κάτας: ’’Πέρασα δύσκολα με τον Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ - Είναι ο καλύτερος προπονητής’’
Μπάσκετ
| 2024-01-11 22:52:00

Ατάκες Κάτας: ’’Πέρασα δύσκολα με τον Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ - Είναι ο καλύτερος προπονητής’’

Sportdog Team
Ατάκες Κάτας: ’’Πέρασα δύσκολα με τον Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ - Είναι ο καλύτερος προπονητής’’

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τη συμβίωσή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και είπε αρκετά.

Ο Όντεντ Κάτας σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη θητεία του ως παίκτης στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αποθέωσε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Meridiansport»:

«Εκείνη τη χρονιά στον Παναθηναϊκό, είχαμε μία καλή φουρνιά παικτών αλλά και προπονητών. Κυριαρχήσαμε τότε. Δημιουργήσαμε υπέροχες αναμνήσεις που θυμόμαστε ακόμη και σήμερα. Ωστόσο ο Ζέλικο ήταν πολύ αυστηρός μαζί μου. Ήταν αρκετά δύσκολο τον πρώτο καιρό, πέρασα δύσκολα. Όταν όμως πέρασα ας πούμε κάτι σαν τεστ, τότε άρχισε να με εμπιστεύεται και με έκανε καλύτερο παίκτη. Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ παρά να λυπάμαι τότε που τραυματίστηκα μετά από εκείνη την πρώτη σεζόν.

Ο Ζέλικο είναι ο καλύτερος προπονητής για εμένα. Μου έμαθε πολλά τότε που ήμουν παίκτης του στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Ακόμη και τώρα που είμαι προπονητής μαθαίνω απ’ αυτόν. Τον παρακολουθώ συνεχώς. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα τον αντιμετωπίσω ως προπονητή για ακόμη μία φορά. Αυτό που σίγουρα τον κάνει ξεχωριστό είναι ότι μπορεί και προσαρμόζεται παντού. Πάντα βρίσκει τον τρόπο. Ακόμη κι αν η σεζόν δεν ξεκινήσει καλά γι’ αυτόν, καταφέρνει να βρει πάντα τον τρόπο στο τέλος για να την φτιάξει. Είναι ο προπονητής που βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του. Είναι εντυπωσιακό αυτό και με εμπνέει αρκετά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags