Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη στήριξη Καραπαπά σε Μπαρτζώκα: «Γιώργο μαζί σου μέχρι να σβήσει ο ήλιος»
Μπάσκετ
| 2024-01-13 12:17:00

Απίστευτη στήριξη Καραπαπά σε Μπαρτζώκα: «Γιώργο μαζί σου μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Sportdog Team

Ο Ολυμπιακός έχασε στη Βιτόρια από τη Μπασκόνια και άρχισε η γκρίνια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός έκανε άλλη μια κακή εμφάνιση στην Ισπανία και μετά από τη Μπαρτσελόνα έχασε και από τη Μπασκόνια με 80-69 και είχε το 0/2 στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει τη χειρότερη επίθεση στη διοργάνωση και άρχισε να υπάρχει μουρμούρα και γκρίνια από τον κόσμο του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Έλληνα προπονητή.

Πάντως, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με ένα instagram story έδειξε την απόλυτη στήριξη του στον μπασκετικό ερυθρόλευκο coach.

«Με λύπη διαπιστώνω ότι όσοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, όσοι δουλεύουν 24/7 με αυταπάρνηση για την ομάδα, όταν έρχονται στραβές εύκολα γίνονται στόχοι ΜΙΣΟΥΣ από κάποιους που επειδή έχουν λογαριασμό στα social media νομίζουν ότι είναι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, προπονητές του ή εκφραστές όλου του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Η κριτική καλοδεχούμενη, όσοι όμως βρίζουν και καταριούνται... θα έλεγα τώρα αλλά... Λοιπόν για να το θέσω με ηρεμία: Γιώργο μαζί σου μέχρι να σβήσει ο ήλιος», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags