Ο Ολυμπιακός έχει μείνει χωρίς βασικό σέντερ μετά την απουσία του Μουσταφά Φαλ και τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα απουσιάσει από τα παρκέ για περίπου δύο μήνες.

Ως εκ τούτου, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ψάξουν για έναν αξιόλογο παίκτη στη θέση "5", καθώς τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολλά και δύσκολα, με τα ονόματα των Κεμ Μπιρτς και Ταρίκ Μπλακ να βρίσκονται ήδη στο προσκήνιο και να εξετάζονται.

Οι δύο παίκτες είναι γνώριμοι στο ολυμπιακό κοινό και στον Γιώργο Μπαρτζώκα από προηγούμενη θητεία τους στον σύλλογο, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που απασχολούν, αφού ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" φέρνει σήμερα στην επικαιρότητα και ένα άλλο όνομα: Αυτό του Τρέβιον Λέιμον Γουίλιαμς.

Πρόκειται για τον 23χρονο Αμερικανό σέντερ (2,06μ.) της γερμανικής Ουλμ, ο οποίος αγωνίζεται στο Eurocup και που φέτος "γράφει" εξαιρετικά νούμερα, έχοντας μέσο όρο 14.3 πόντους, 11.2 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα. Μάλιστα και στα 16 ματς που έχει αγωνιστεί στην φετινή διοργάνωση έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων!

Η Ουλμ είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που αγωνίζεται ο Γουίλιαμς, αφού προηγουμένως έχει παίξει στους Σάντα Κρουζ Γουόριος και στους Κάπιταλ Σίτι Γκο-Γκο.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Αταμάν, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας - Σίκμα και συμβόλαιο 1 μήνα μετά το διπλό ΣΟΚ με Μιλουτίνοφ!