Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ τόνισε καταρχήν σχετικά με την κατάσταση του Γουίλιαμς-Γκος, πως σήμερα είναι καλύτερα, αλλά όπως είπε: «Αν είναι να ρισκάρω θα πω ότι θα είναι 12άδα και θα παίξει σήμερα».

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ακόμα και πλήρης να ήταν, «το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μια υπέρβαση, για να πάρει τη νίκη, κόντρα σε μία Ρεάλ, βέβαια, που είναι λίγο μπλαζέ τις τελευταίες ημέρες. Είναι λογικό, βέβαια, να μην είναι και στα κόκκινα, αφού έχει εξασφαλίσει την 1η θέση».

Από εκεί και πέρα, για τη μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών στο «5», τόνισε πως «ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πυρετώδη διαδικασία για να καταλήξει στον κατάλληλο και αυτό αναμένεται μέχρι το αργότερο το Σάββατο. Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να έχει ο Ολυμπιακός μια λύση την άλλη εβδομάδα στους ψηλούς. Έναν παίκτη να αγωνιστεί 7-8 λεπτά έστω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ από τη λίστα Αταμάν ο Ολυμπιακός - Μεταγραφή μέχρι την... Κυριακή - Μόνο plan b οι Μπιρτς και Μπλακ