Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά περιμένει η Αρμάνι από τον Μίροτιτς: Πού πρέπει να τον σταματήσει ο Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-31 13:05:00

Αυτά περιμένει η Αρμάνι από τον Μίροτιτς: Πού πρέπει να τον σταματήσει ο Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στη δράση στην Euroleague στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Εργκίν Αταμάν ξέρει σε ποιο σημείο πρέπει να τον μπλοκάρει.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο που έχει επιστροφές με τον Σαβόν Σιλντς να έχει επανέλθει πριν από μερικές μέρες, ενώ για την πρώτη του συμμετοχή έπειτα από μήνες στην Ευρωλίγκα είναι ο σούπερ σταρ των Ιταλών.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει να αγωνιστεί από την 11η αγωνιστική της Euroleague (στις 30 Νοεμβρίου) και την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Τότε, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έπαιξε 29:29 και είχε 14 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Ο «Μίρο» ήταν από τους πρωταγωνιστές της Αρμάνι Μιλάνο στις αρχές της διοργάνωσης και είχε μέσο όρο 17.6 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και ένα κλέψιμο. 

Με 61.8% στα δίποντα

Ο Έτορε Μεσίνα περιμένει πολλά από τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του και δη στο σκοράρισμα, αφού ο Μίροτιτς είναι εκπληκτικός στα δίποντας έχοντας ποσοστό 61.8% (42/68), αλλά και καλός στα τρίποντα με 39% (23/59).

Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει πολύ καλά πως δεν πρέπει να αφήσει ελεύθερο τον Μίροτιτς να σουτάρει και θα του στήσει παγίδες στο παρκέ για να μπορέσει να τον εξουδετερώσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε… απαντήσεις σε Αταμάν ο Ράιτ - Τον "έκοψε" ο ΠΑΟ, τρέλανε ήδη το ΣΕΦ - Νο2 για το ΟΑΚΑ ο Κάρεϊ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags