Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, σε έναν αγώνα όπου ο Μόουζες Ράιτ έκανε ντεμπούτο με τον Δαφνοστεφανωμένο. Ο Αμερικανός ψηλός μίλησε για το άγχος του, για τη συμμετοχή του στο ματς και... έστειλε μήνυμα στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα "Amerikanos24":

Για το αν είχε άγχος στο ντεμπούτο του στην Euroleague: «Ναι σίγουρα είχα λίγο άγχος. Νομίζω φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στην τελική πρέπει να το ξεπεράσεις. Εϊπα στον εαυτό μου, για αυτό σε έφεραν εδώ να παίξεις μπάσκετ, προσαρμόσου και παίξε το παιχνίδι σου».

Για το ότι έπαιξε με μόλις μία προπόνηση: «Το καλωσορίζω ως πρόκληση. Μου αρέσει η πρόκληση αυτή, και νομίζω ότι ανταποκρίθηκα και έπαιξα καλά για όσο αγωνίστηκα».

Για τους συμπαίκτες του και τους προπονητές: «Όλοι μου μιλούσαν. Επικοινωνούσαν μαζί μου τα συστήματα και τι πρέπει να κάνω στο παρκέ. Οι προπονητές μου είπαν ότι δεν πειράζει αν κάνω λάθη. Αρκεί να παίξω σκληρά και να μην πέσει η ενέργεια μου αν κάνω λάθος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε… απαντήσεις σε Αταμάν ο Ράιτ - Τον "έκοψε" ο ΠΑΟ, τρέλανε ήδη το ΣΕΦ - Νο2 για το ΟΑΚΑ ο Κάρεϊ!

Για την αντιπαλότητα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: «Ήξερα για την αντιπαλότητα. Με το που υπέγραψα, οι οπαδοί μου έστειλαν κατευθείαν μηνύματα. Μου είπαν πως δεν μπορώ να χάσω από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κερδίσω τους “πράσινους”. Υπάρχει μια μεγάλη αντιπαλότητα, φοράω κόκκινα και… θα κάνουμε αυτό που πρέπει εναντίον τους».