Ο ΠΑΟ μπορεί να κέρδισε άνετα την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά ο Κέντρικ Ναν είχε σοβαρότατα παράπονα από τη διαιτησία και μιλώντας στο Eurohoops τα... έχωσε στους ρέφερι της αναμέτρησης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

''Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μας στηρίζει πάντα. Δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι εδώ. Είμαστε ευγνώμονες που τον έχουμε στο πλευρό μας. Έχουν δει συγγενείς και φίλοι μου τι γίνεται στο ΟΑΚΑ. Βλέπει τα παιχνίδια η οικογένειά μου, η οποία έχει έρθει κι εδώ κι έχει ζήσει από κοντά την εμπειρία”, είπε για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός μετρά 10-3 από το συνολικό 15-9, που τον θέλει πια στην τρίτη θέση.

Για τη διαιτησία: ''Παρότι νικήσαμε με 20 πόντους, η διαιτησία ήταν τραγική. Κάποιος πρέπει να θέσει τους διαιτητές προ των ευθυνών τους. Αφού δεν το κάνει κανείς άλλος, το κάνουμε εμείς με τη φωνή μας στο παρκέ. Πρέπει να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά''.

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: ''Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζουμε ως σύνολο, το διασκεδάζουμε όλοι μαζί σε αυτό το υψηλό επίπεδο και παίρνουμε νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήτογλου στο Sportdog: "Στόχος το F4, ακόμα δεν είδατε τον... Παναθηναϊκό - Δεν υπάρχει το NBA για μένα"! (Vid)

Δείτε τι δήλωσε: