Facebook Pixel Χαρούμενος για τον αδερφό του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης - Η πρόβλεψη για το F4
Μπάσκετ
| 2024-02-07 07:11:00

Χαρούμενος για τον αδερφό του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης - Η πρόβλεψη για το Final 4! (Vid)

Sportdog Team
Χαρούμενος για τον αδερφό του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης - Η πρόβλεψη για το Final 4! (Vid)

Μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και σχολίασε τις επιδόσεις του αδερφού του στους Πράσινους.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάρε - Βάλε'' και σχολίασε την πορεία του αδερφού του, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην Τούμπινγκεν έχω βρει τη μοναξιά μου, την ηρεμία μου, να δουλέψω με τον εαυτό μου. Το γερμανικό πρωτάθλημα είναι υποτιμημένο, θα ανεβεί τα επόμενα χρόνια. Δεν φοβούνται τόσο την Άλμπα. Οι συμπαίκτες μου είναι όλοι καλά παιδιά. Πήγα στο NBA, ήταν ένα όνειρο, απομυθοποιήθηκαν κάποια πράγματα.

Είδα ότι και εκεί οι αθλητές, άνθρωποι είναι. Τα κατάφεραν με τη δουλειά τους. Για την ώρα κλείνω την πόρτα του NBA. Ο Γιάννης αν τον γνωρίσει κανείς, θα καταλάβει παραπάνω για το τι παιδί είναι. Δεν τον νοιάζουν τα χρήματα, τα αυτοκίνητα. Αγαπάει την οικογένειά του. Με στήριξε σε μια στιγμή που ήταν πολύ σημαντικό αυτό για μένα.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν έχασε Σλούκα – Βεζένκοφ, αλλά παλεύει σε όλα τα ματς. Με τις επιστροφές των Φαλ και Μιλουτίνοφ θα γίνει πιο ανταγωνιστικός. Του λείπει ένας κλόουζερ, δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να πω περισσότερα. Για τον Παναθηναϊκό θα δείξει. Υπέρβαση; Αν το θέτεις επειδή έφερε έμπειρους παίκτες, ναι.  Άλλαξε όμως, τα 2,5 / 3 της ομάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τι άλλο ήθελε ο Αταμάν, είχε και τη διαιτησία - Κατάλαβε τα λάθη του - Μόνο καλό θα κάνει ο Άρης στον ΠΑΟ"!

Είμαι χαρούμενος για τον Παναγιώτη και τον Αλέξανδρο. Θα ήθελα να δω Ρεάλ, Μονακό, Μακάμπι και Μπαρτσελόνα στο Final 4».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags