Facebook Pixel Φεύγει ο Σίκμα από τον Ολυμπιακό, ο όρος που σπάει το συμβόλαιο
Μπάσκετ
| 2024-02-06 22:43:00

Φεύγει ο Σίκμα από τον Ολυμπιακό, ο όρος που σπάει το συμβόλαιο - Ελπίζουν οι Αγγελόπουλοι για Βεζένκοφ!

του Pick n' Scroll

Πώς ο Πίτερς θα... διαμορφώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Στο Λιμάνι κυνηγούν όλους τους τίτλους, φουλάρουν για να νικήσουν ξανά τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη και παράλληλα κάνουν τις πρώτες διεργασίες για την επόμενη σεζόν.

Στον Ολυμπιακό τα πράγματα κυλάνε σε γενικές γραμμές καλά και πάλι πλέον καθώς έχουν έρθει νίκες, ενώ επέστρεψε, έστω και όχι ολικά, στην δράση ο Μουσταφά Φαλ. Στόχος των Πειραιωτών είναι ο Γάλλος σέντερ να παίξει την Πέμπτη στη Βαλένθια, στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Ισπανούς. Αλλά μεγαλύτερος στόχος είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο φάιναλ-έιτ της Κρήτης. Εκεί, όπου θα κριθεί ο δεύτερος τίτλος της χρονιάς. Τον πρώτο, το Σούπερ Καπ, τον έχουν πάρει οι Πειραιώτες, τώρα θέλουν και τον δεύτερο. Και βέβαια με τον Φαλ όσο το δυνατόν πιο έτοιμο οι πιθανότητές τους μεγαλώνουν, την στιγμή μάλιστα, που ο Μόουζες Ράιτ δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει εκτός και θα παραμείνει για αρκετό διάστημα ακόμη.

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει το καλοκαίρι με την φροντ-λάιν του Ολυμπιακού, αφού είναι με συμβόλαιο και ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ και ο Ράιτ και ο Πετρούσεφ. Όπως φαίνεται, δύσκολα θα συνεχίσουν και οι τέσσερις, αφού κανείς δεν είναι καθαρό τεσσάρι. Εκτός αν ο Ολυμπιακός τους κρατήσει όλους, μπορέσει και κρατήσει και τον Πίτερς, που λήγει το συμβόλαιό του, και έχει ως μπαλαντέρ στο «4» τον Κώστα Παπανικολάου. Που ήδη άλλωστε έχει αρχίσει να παίζει σε αυτή την θέση.

Ο Λουκ Σίκμα είναι προφανές ότι δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά, παρότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Υπάρχει όρος, που λέει ότι το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να βγουν από το διετές συμβόλαιο με τον πρώην παίκτη της Αλμπα και αυτό θα κάνουν.

Το τι θα γίνει με τον Πίτερς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της γραμμής των ψηλών. Και βέβαια πάντα υπάρχει ένας μικρό ερωτηματικό που έχει να κάνει με το αν θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοφ από το ΝΒΑ.

Πάντως, ο Ολυμπιακός πλέον έχει μία πλειάδα ψηλών για όλα τα γούστα και το καλοκαίρι θα μπορεί να κάνει καλύτερα την δουλειά του για το φτιάξιμο του ρόστερ, αν και θα πρέπει να λύσει το θέμα με τους Ελληνες παίκτες. Εχει λίγους ποιοτικούς και πρέπει να αυξήσει τον αριθμό, τουλάχιστον κατά ένα άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Κοβάσεβιτς - Νέα ονόματα για Ολυμπιακό - Σάβιτς και Μπάμπιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags