Για νίκη… δήλωση από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, που χαρακτήρισε «τελικό» το εκτός έδρας ματς με την Βίρτους Μπολόνια.

«Η προχθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε ήταν μια νίκη μήνυμα προς όλους τους ανταγωνιστές. Χωρίς Σλούκα, με τον Λεσόρ να έχει κάνει μια προπόνηση, συν όλα τα υπόλοιπα γνωστά προβλήματα. O Λεσόρ κάνει ότι κάνει το τελευταίο διάστημα, χωρίς να έχει τον βασικό του τροφοδότη, τον Σλούκα. Και προχθές ήταν τρομερός, σκόραρε, έπαιρνε ριμπάουντ, έφαγε και πολύ ξύλο. Βγάζει τρομερά πράγματα στο παρκέ.

Το εύκολο πρόγραμμα το έχει η Μονακό στη συνέχεια, μπορεί να κάνει και 7/8, πρέπει να την υπολογίζουμε για μια από τις τέσσερις θέσεις. Το πιο σημαντικό παιχνίδι θα είναι με την Μπολόνια, γιατί θα είναι πιο μετά και θα γνωρίζει καλύτερα τι θέλει και φυσικά με τον Ολυμπιακό», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι το «τριφύλλι» δεν θα ρισκάρει ενόψει Final-8 να αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας σε ένα ματς πρωταθλήματος, αυτό με την ΑΕΚ, αλλά θα τον προφυλάξει ο Αταμάν.

Ενώ, τέλος, επισήμανε ότι οι Καλαϊτζάκης και Χουάντσο άλλαξαν όλο το παιχνίδι υπέρ του Παναθηναϊκού προχθές, βοηθώντας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά για μια ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Μήτογλου ο Μπαρτζώκας - 2,08μ. με 14.9 πόντους - "Trade" Μπαλτσερόφσκι με παίκτη από Ελλάδα!