Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε τον Ζοτς πρώην του Ολυμπιακού - ’’Ο καλύτερος φίλος σου, αλλά σου... ρουφάει την ψυχή’’
Μπάσκετ
| 2024-02-26 19:21:00

Αποθέωσε τον Ζοτς πρώην του Ολυμπιακού - ’’Ο καλύτερος φίλος σου, αλλά σου... ρουφάει την ψυχή’’

Sportdog Team
Αποθέωσε τον Ζοτς πρώην του Ολυμπιακού - ’’Ο καλύτερος φίλος σου, αλλά σου... ρουφάει την ψυχή’’

Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ θεωρείται σκληρός και υπάρχει λόγος.

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του και μίλησε για τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο προπονητής της Παρτίζαν, μπορούσε να είναι ο καλύτερος φίλος σου, αλλά ταυτόχρονα να σου... βγάλει και την ψυχή!

Οι δηλώσεις του Πέρο Άντιτς:

«Ο Ίβκοβιτς, ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές στην ιστορία, μετά το Ευρωμπάσκετ του 2011 με πήρε στον Ολυμπιακό. Είναι περισσότερο ο άνθρωπος που θα σου δώσει κίνητρο, ενώ ο Ομπράντοβιτς είναι περισσότερο της σκέψης.

Έχει πάρει εννιά Ευρωλίγκες, ωστόσο μένει ξύπνιος ως τα ξημερώματα παρακολουθώντας και μελετώντας το ΝΒΑ. Στην προπόνηση λέει στους παίκτες του όσα έμαθε. Έχει συγκεκριμένες αρχές και είναι προληπτικός.

Για 22 ώρες ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερός σου φίλος, αλλά για τις υπόλοιπες δύο σου ρουφάει την ψυχή. Αν σου πει "αυτό είναι ξύλο", πρέπει να συμφωνήσεις. Αν σου πει "αυτό είναι σίδερο", επίσης. Αν δεν το κάνεις, τότε θα τρέξεις 80 γύρους και μετά θα δούμε αν θα το ξαναπείς. Όταν δουλεύεις μαζί του μπορείς να του πας κόντρα, αλλά στο τέλος της ημέρας εσύ ήσουν ο χαμένος. Διδάσκει στους παίκτες πειθαρχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags