Facebook Pixel Υπόσχεση από θρύλο του ΠΑΟ: "Θα πάω Βερολίνο αν περάσει στο F4"
Μπάσκετ
| 2024-02-28 19:58:00

Υπόσχεση από θρύλο του ΠΑΟ: "Θα πάω Βερολίνο αν περάσει στο F4 - Μου θυμίζει τις εποχές μου"

Sportdog Team
Υπόσχεση από θρύλο του ΠΑΟ: "Θα πάω Βερολίνο αν περάσει στο F4 - Μου θυμίζει τις εποχές μου"

Δηλώσεις για την πορεία των Πράσινων έκανε παλαίμαχος παίκτης της ομάδας που σημείωσε ότι αν το σύνολο του Αταμάν προκριθεί στο Final 4 θα είναι και ίδιος στη Γερμανία.

Μάικ Μπατίστ: Στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague μίλησε ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν και στις εντυπώσεις του από την πορεία της στη τρέχουσα σεζόν, τονίζοντας ότι παρακολουθεί τους αγώνες των Πρασίνων και ανέφερε η φετινή έκδοση του Παναθηναϊκού τού θυμίζει τις παλιότερες ομάδες των οποίων και αποτελούσε μέλος τους, ενώ... υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί στο Final 4 αν τελικά το Τριφύλλι προκριθεί.

"Φυσικά ακολουθώ την ομάδα. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ, παίζουν μαζί, παίζουν ο ένας για τον άλλον και δυσκολεύουν πολύ τους αντιπάλους τους. Έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχουν ταυτότητα και αυτό το βλέπεις μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Μου θυμίζει, ξέρετε, τις δικές μου εποχές , τις εποχές της επιτυχίας μας. Και ελπίζω ότι θα τελειώσει με τον σωστό τρόπο για αυτά τα παιδιά και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Θα είναι σαν déjà vu να πανηγυρίσεις στο Βερολίνο το 2009 και μετά από 14-15 χρόνια αργότερα, η ομάδα σου να είναι ξανά στην ίδια θέση. Αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στην κερκίδα ως φίλαθλος για να παρακολουθήσω αυτά τα παιδιά. Αν η ομάδα βρεθεί στο Final Four, σκοπεύω να είμαι εκεί, να τους στηρίξω, να τους χειροκροτήσω και ελπίζω στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο", είπε ο Μάικ Μπατίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δε σταματάει να σκοράρει! Τραγικό λάθος από Παναιτωλικό, γκολ νίκης και ανατροπής ο Ελ Κααμπί (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags