Facebook Pixel "Καμπανάκι" από Κάνααν ενόψει Ζαλγκίρις! "Δεν θα είναι εύκολο ματς"
Μπάσκετ
| 2024-02-29 17:27:00

"Καμπανάκι" από Κάνααν ενόψει Ζαλγκίρις! "Δεν θα είναι εύκολο ματς" - Τι να προσέξει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
"Καμπανάκι" από Κάνααν ενόψει Ζαλγκίρις! "Δεν θα είναι εύκολο ματς" - Τι να προσέξει ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι αναχώρησαν για την Λιθουανία ενόψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις και ο Αμερικάνος γκαρντ στις δηλώσεις του σημείωσε ότι δεν περιμένει εύκολο παιχνίδι για την ομάδα του.

Αϊζάια Κάνααν: Δηλώσεις ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας έκανε ο Αμερικανός γκαρντ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους Ερυθρόλευκους, ενώ παράλληλα τόνισε πως το "κλειδί" είναι τα ριμπάουντ.

Για τη βελτίωση της Ζαλγκίρις: «Σίγουρα έπαιζαν καλύτερα πριν από τη διακοπή. Είναι πάντα μία καλή ομάδα, που παίζει καλά εντός έδρας και ειδικά τώρα με τον νέο προπονητή. Είναι δυνατοί και δεν θα είναι ένα εύκολο ματς».

Για τα σημαντικά σημεία του ματς: «Πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να προσέξουμε την κυκλοφορία. Να προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε στα όριά τους και να προσέξουμε και τα ριμπάουντ και τις δεύτερες ευκαιρίες, που πάντα είναι το κλειδί».

Για τη διακοπή για τις εθνικές: «Ήταν καλό που είχαμε τη διακοπή. Κάποια παιδιά την χρειάζονταν. Κυρίως στο πνευματικό κομμάτι σου κάνουν καλό κάποιες διακοπές. Αλλά είναι ώρα να επιστρέψουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», είπε ο Αϊζάια Κάνααν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι game changer του Αλμέιδα! Ο "ιπτάμενος" και ο νέος Πινέδα - Τί έχει ο Μάνταλος που δεν έχει κανείς άλλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags