Facebook Pixel Σόκαρε την Αρμάνι η Βιλερμπάν!
Μπάσκετ
| 2024-03-01 23:14:00

Σόκαρε την Αρμάνι η Βιλερμπάν! Άντεξαν την πίεση και πήραν τη νίκη οι Γάλλοι (Hls)

Sportdog Team
Σόκαρε την Αρμάνι η Βιλερμπάν! Άντεξαν την πίεση και πήραν τη νίκη οι Γάλλοι (Hls)

Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή στο φινάλε του παιχνιδιού, όμως η Βιλερμπάν κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη απέναντί της, με την ιταλική ομάδα να κάνει ακόμα μια γκέλα την φετινή χρονιά και να χάνει πολύ σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια την οποία κάνει για να βρεθεί στα play off της φετινής Euroleague.

Euroleague: Η Βιλερμπάν με τον Ντε Κολό και τον Μάικ κατάφερε να νικήσει την Αρμάνι με 81-77 στο LDLC Arena. Αντίθετα, η Αρμάνι είχε για κορυφαίους της τον Λο και τον Σιλντς αλλά δεν ήταν αρκετό.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε εντυπωσιακά από την Αρμάνι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δίποντο του Μακρούντερ στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, οι Ιταλοί βρήκαν γρήγορα την αντίδραση που ήθελαν και ισοφάρισαν με δίποντο του Έντουιν Τζάκσον. Λιγο αργότερα, η ομάδα του Πιερίκ Πουπέ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Λοβέρν να σκοράρει από δίποντο στο 7:52’ (4-2). Στη συνέχεια η Βιλερμπάν μετετρεψε το παιχνίδι σε «υγιή περίπατο», καθώς πήρε προβάδισμα με τον Νάντο Ντε Κολό να αυξάνει τη διαφορά υπερ των γηπεδούχων στους 9 πόντους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σίλντς έβαλε ξανά την Αρμάνι στο παιχνίδι (22-15). Η Βιλερμπάν από την μεριά της, προσπάθησε να ανέβει στο γήπεδο και το κατάφερε με τον Σκοτ Μάικ να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Η Αρμάνι συνέχισε να απειλεί στο παιχνίδι με τον Λο, τον Μακρούντερ και τον Χολ να βάζουν τους φιλοξενούμενους ξανά στο παιχνίδι. Κέρδος των φιλοξενούμενων στη δεύτερη περίοδο ήταν ότι μείωσαν στους 4 πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν πήρε το προβάδισμα πολύ νωρίς με τον Πάρις Λι να δίνει προβάδισμα 7 πόντων στους γηπεδούχους (42-35). Στη συνέχεια ο Νάντο Ντε Κολό έδωσε το προβάδισμα στους 7 πόντους και ο ίδιος έφτασε τους 11 πόντους. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Καμπαρό έφτασε τη διαφορά στους 6 πόντους (62-56).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν φαίνεται πως «καθάρισε» το παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν Γιακόβ και τον Σκοτ να αυξάνουν τη διαφορά υπέρ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για Ολυμπιακό: Δίκιο είχε ο Μπαρτζώκας, πιο πλήρης από πέρυσι - Τους έσπασε στο ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags