Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι είναι μακριά ακόμη, αλλά η μεταγραφική διαδικασία δίνει και παίρνει σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως στο κομμάτι των ανανεώσεων γίνεται ήδη σπουδαία δουλειά με τον Ολυμπιακό να κρατάει τον Αλεκ Πίτερς μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και την Μπασκόνια να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τάντας Σεντεκέρσκις μέχρι το 2029.

Αλλά και στο κομμάτι των προσθηκών κινείται το πράγμα με κάποιους παίκτες μάλιστα να βάζουν φωτιές με τις δηλώσεις που κάνουν. Όπως έγινε πριν από λίγες ώρες με τον Βασίλιε Μίσιτς. Ο γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς δήλωσε ότι του αρέσει η ιδέα να παίξει στη Μπαρτσελόνα μόλις και αν αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη. Κανονικά το καλοκαίρι, που μας έρχεται, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθώς ο Σέρβος παίκτης έχει γκαραντί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Επειδή, όμως, τα συμβόλαια κάποιες φορές είναι για να σπάνε, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Μίσιτς πλέον στους Χόρνετς έχει τον χρόνο και τον χώρο, που ήθελε και που δεν μπορούσε να βρει στην Οκλαχόμα, αλλά πόσο τον ευχαριστεί το γεγονός ότι είναι σε μία ομάδα, που τις περισσότερες φορές χάνει; Ο Σέρβος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια νικητής, έχει μάθει να είναι στη κορυφή. Του είναι και θα του είναι δύσκολο να βρίσκεται σε μία ομάδα, που η ήττα της έχει γίνει συνήθειο.

Αν, πάντως, αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, είναι σίγουρο ότι και ο Παναθηναϊκός θα του χτυπήσει την πόρτα. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη, που έχει πάρει Ευρωλίγκες και που είναι πρώτης κλάσης. Και που βέβαια είχε προπονητή τον Εργκίν Αταμάν.

Και συν τοις άλλοις έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Για αυτό και το καλοκαίρι θα χτυπήσει παίκτες σαν τον Ταβάρες, σαν τον Χεζόνια και σαν τον Λάρκιν. Και τον Μίσιτς βέβαια στη περίπτωση, που πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δει τον Παναθηναϊκό και πάλι στη κορυφή της Ευρώπης και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 35 εκατ. που "αναγέννησαν" τον ΠΑΟ, ο κερδισμένος Ολυμπιακός και πώς ο Σάρας... έσωσε τα λεφτά του Ιτούδη!