Facebook Pixel Sportdog.gr | Ομπράντοβιτς για Μάικ Τζέιμς: "Είναι όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς - Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης" (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-03-06 14:07:00

Ομπράντοβιτς για Μάικ Τζέιμς: "Είναι όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς - Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης" (Vid)

Sportdog Team

Αποθέωσε τον Αμερικανό γκαρντ και τα όσα κάνει φέτος στη Euroleague.

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς είπε τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του Μάικ Τζέιμς, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν εκείνον στην Ευρώπη.

Ο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη του στην «Meridian Sport» μίλησε για το γεγονός πως ο Αμερικανός θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Eurolegue (χρειάζεται 12 πόντους στο  ματς με τον Ερυθρό Αστέρα): «Πιστεύω ότι το ρεκόρ που θα πετύχει πρέπει να συνδυαστεί μαζί με την επιτυχία της ομάδας. Νομίζω ότι θα είναι ο MVP αυτή τη σεζόν, αλλά ελπίζω ότι η ατομική επιτυχία θα ακολουθηθεί και από την ομαδική επιτυχία. Αν δεν καταφέρει να συνδυάσει αυτά τα δύο πράγματα, ναι μεν θα χαρακτηριστεί πολύ καλός αλλά όχι ο καλύτερος όλων των εποχών».

Εργασιομανής...

«Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Ακόμη και μιλώντας για το τεχνικό/προπονητικό κομμάτι. Είναι ο καλύτερος που είχα την ευκαιρία να δω. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και ξέρω τι λέω. Έχω παίξει με τους καλύτερους παίκτες και μπορώ να πω ότι κανείς δεν είχε αυτό το επίπεδο του ταλέντου σε συνδυασμό με την ταχύτητα. Το επίπεδο των ικανοτήτων που διαθέτει είναι δύσκολο να το βρεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης με τέτοια προσόντα στην Ευρώπη. Σουτ, επίθεση, άμυνα... Έχει τα πάντα. Είναι όπως ήταν και ο Ντράζεν Πέτροβιτς. Εργασιομανής. Δουλεύει πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλον και γι' αυτό είναι αυτός που είναι. Ακόμα και μια μέρα πριν το παιχνίδι, μπορεί να βρεθεί σε μια βραδινή έξοδο, αλλά την επόμενη ημέρα στο γήπεδο δεν παρατηρείς κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να βρεις τέτοιο παίκτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός για Μίσιτς με την καλύτερη πρόταση στην Ευρώπη - Το έχει πάρει απόφαση ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags