Facebook Pixel Λούκα Μπάνκι: ’’Να βγάλουμε όλη την ενέργεια’’
Μπάσκετ
| 2024-03-07 02:28:00

Ξέρουν την ’’καυτή’’ ατμόσφαιρα του ΣΕΦ στη Βίρτους - ’’Να βγάλουμε όλη την ενέργεια’’

Sportdog Team
Ξέρουν την ’’καυτή’’ ατμόσφαιρα του ΣΕΦ στη Βίρτους - ’’Να βγάλουμε όλη την ενέργεια’’

Οι Ιταλοί γνωρίζουν πως το ΣΕΦ είναι δύσκολο περιβάλλον, αλλά πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού, αλλά και την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Λούκα Μπάνκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε παραμονές ενός κύκλου πολύ σημαντικών και πολύ δύσκολων αγώνων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με συγκέντρωση και υπευθυνότητα, με συνείδηση ότι σήμερα βρισκόμαστε να παλεύουμε για πολύ σημαντικούς στόχους. Γι' αυτό θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλη την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά ότι έχουμε κερδίσει αυτό το στάδιο με προσπάθεια και αφοσίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1 εκατ. από κορυφαία ομάδα για Φαλ - "Καραμπόλα" με μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟ - Αντιδρούν οι Αγγελόπουλοι!

Ο Ολυμπιακός, που ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης, διανύει μια εξαιρετική περίοδο φόρμας, παίζοντας ένα ομαδικό μπάσκετ και με μια αμυντική συνέπεια αντάξια μιας ομάδας που φιλοδοξεί τον τίτλο. Θα παίξουμε σε ένα πολύ θερμό περιβάλλον, αλλά η αξία των αντιπάλων και οι συνθήκες στο γήπεδο θα πρέπει να είναι το έναυσμα για έναν επιθετικό και αποφασιστικό αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags