Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μάικ Τζέιμς ξεπερνά τον Βασίλη Σπανούλη - Τι του ετοιμάζει η Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-03-07 12:35:00

Ο Μάικ Τζέιμς ξεπερνά τον Βασίλη Σπανούλη - Τι του ετοιμάζει η Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το ρεκόρ πόντων στη διοργάνωση.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί απόψε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκα ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη, αφού θέλει 12 πόντους για να σπάσει το φράγμα των 4.455! Στη 4η θέση βρίσκεται ο Νάντο Ντε Κολό με 4.396 πόντους.

Ο 33χρονος Τζέιμς βρίσκεται στην Ευρωλίγκα από το 2014, καθώς δοκίμασε την τύχη του με την Μπασκόνια, με την οποία έπαιξε στο τελευταίο Final Four των Vitorians το 2016..

Έχει παίξει δύο φορές στον Παναθηναϊκό, τη Μιλάνο και τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο παρελθόν, αφού πέρασε από το ΝΒΑ με τους Μπρούκλιν Νετς, έφτασε στην ομάδα της Μονακό.

Η Ευρωλίγκα έχει προετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για όταν ο Μάικ Τζέιμς σπάσει το ρεκόρ. Όπως συνέβη στη Βαρκελώνη τον προηγούμενο αγώνα, μια οπτικοακουστική ομάδα θα παρακολουθήσει τις κινήσεις της για να προσφέρει μια κοντινή εικόνα της εκδήλωσης.

Μια χειρονομία τύπου NBA αναμένεται επίσης και η πρόθεση είναι να σταματήσει το παιχνίδι και να του δώσει την μπάλα για να την κρατήσει (και να παίξει τα υπόλοιπα με διαφορετική μπάλα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags