Facebook Pixel Πήρε το θρίλερ η Αρμάνι - Ο Νέιπιερ "σκότωσε" την Παρτιζάν
Μπάσκετ
| 2024-03-08 23:40:00

Πήρε το θρίλερ η Αρμάνι - Ο Νέιπιερ "σκότωσε" την Παρτιζάν και έβαλε... φωτιά στα play in (Ηls)

Sportdog Team

Ο Αμερικανός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ιταλικής ομάδας με 85-83, μιας και με δύο μεγάλα σουτ στο φινάλε του αγώνα "σκότωσε" την Παρτιζάν, αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανή την Αρμάνι στο κυνήγι της 10ης θέσης της βαθμολογίας, βάζοντας παράλληλα... φωτιά στη μάχη των play in της Euroleague μέχρι το φινάλε.

Euroleague: Με το σουτ του Νάπιερ 5″ πριν τη λήξη, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Παρτίζαν για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, στο Mediolanum Forum.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Σέιβον Σίλντς με 19 πόντους, 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 21 στο σύστημα αξιολόγησης. Κομβική εμφάνιση και του Μίροτιτς με 19 πόντους, παρότι δεν ξεκίνησε καλά, αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε μόλις πέντε πόντους αλλά και τρία λάθη. Ο Αβράμοβιτς με 19 πόντους 3 ασίστ και 18 στο σύστημα αξιολόγησης, ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης της Παρτίζαν.

Η πρώτη περίοδος έληξε με τους γηπεδούχους μπροστά με 22-21. «Εκρηκτικό» ξεκίνημα στην αναμέτρηση ο Σίλντς της Μιλάνο, φτάνοντας σε διψήφια διαφορά πόντων μετά από μόλις πέντε λεπτά αγώνα, με 2/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα.

Η ομάδα του Μεσίνα διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, με το 41-40 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Καταλυτικός για τους Ιταλούς στο πρώτο μέρος ο Χολ, με 7 πόντους, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Αβράμοβιτς και Λεντέι σταμάτησαν στους εννέα πόντους μετά από 20 λεπτά για τους φιλοξενούμενους.

Η σερβική ομάδα πέρασε μπροστά στο σκορ στη λήξη της τρίτης περιόδου με τον Καμπόκλο που ήρθε από τον πάγκο και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +3. Στο φινάλε ωστόσο η Μιλάνο «έκλεψε» τη νίκη με σουτ του Νάπιερ 5″ πριν από το τέλος.

Η Αρμάνι είναι πλέον στο 12-16 και την 12η θέση. Ταξιδεύει την επόμενη εβδομάδα στην Ισπανία (14/3, 21:30) για να παίξει κόντρα στη Μπασκόνια. Η Παρτίζαν με ρεκόρ 13-15 και σε ισοβαθμία με τη Βαλένθια, βρίσκεται εκτός των θέσεων του play-inn στην 11η θέση. Θα ταξιδέψει επίσης στην Ιβηρική Χερσόνησο και τη Βαρκελώνη (14/3 21:30), καθώς φιλοξενείται από τη δεύτερη στη βαθμολογία Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη - Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε - Δεν... καταλαβαίνει ο Μαρινάκης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags