Facebook Pixel Νίκος Ζέρβας: Σχόλιο για την ανάρτηση Τζέιμς
Μπάσκετ
| 2024-03-10 15:17:00

Ζέρβας εν όψει ΠΑΟ: "Πάμε μέρα-μέρα για τους τραυματίες" - Σχόλιο για την ανάρτηση Τζέιμς - "Μεγαλύτερη προοπτική ο Έβανς"

Sportdog Team
Ζέρβας εν όψει ΠΑΟ: "Πάμε μέρα-μέρα για τους τραυματίες" - Σχόλιο για την ανάρτηση Τζέιμς - "Μεγαλύτερη προοπτική ο Έβανς"

Όσα είπε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι με το Τριφύλλι, το ποστάρισμα του Τζέιμς, αλλά και τις προοπτικές Έβανς-Λάρκιν.

Τα δεδομένα για την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του επικείμενου εντός έδρας ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Πέμπτη (14/3) για την 29η αγωνιστική της Euroleague, ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Χρήστου Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αφού στάθηκε αρχικά στις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου, μετέφερε ότι σε ό, τι αφορά τους απόντες (σ.σ. Γουόκαπ, Λαρετζάκης και Γκος) υπάρχει μια αισιοδοξία -που εκφράζεται και από επίσημα χείλη- ότι θα είναι όλοι έτοιμοι για τον αγώνα με τους «πράσινους», πλην φυσικά του Μιλουτίνοφ. Εξήγησε, ωστόσο, ότι το σημαντικό δεν είναι το εάν θα παίξουν, αλλά το πόσες προπονήσεις θα έχουν στα πόδια τους. Εξού και, συμπλήρωσε, πως πάμε μέρα-μέρα για να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι και σε ποια κατάσταση.

Σε ό, τι αφορά στην αγωνιστική προσέγγιση που θα έχουν οι Πειραιώτες, σημείωσε πως αναμένεται να ακολουθήσουν συνταγή Κυπέλλου, έχοντας όμως και περισσότερες λύσεις, ενώ θα κοιτάξουν και το πώς θα περιορίσουν τον Ναν.

Τέλος αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς για «Ειρήνη και φιλία» που... ξεσήκωσε τον κόσμο των «ερυθρόλευκων»: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλο του Τζέιμς. Πάντως είναι παικτάρα. Νομίζω έχει ωριμάσει τα τελευταία χρόνια. Είναι λεφτά στην τράπεζα και αγωνιστικά και επικοινωνιακά. Αλλά νομίζω ότι ο Έβανς είναι μεγαλύτερη προοπτική σε βάθος χρόνου. Και να μη βγάζουμε από την εξίσωση τον Λάρκιν, επειδή και αυτός μένει ελεύθερος».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φέρνει Ταβάρες, αλλά τον... Λεσόρ Νο2 ο ΠΑΟ - "Trade" με παίκτη Euroleague ο Βιλντόζα - 2.5 εκατ. για Τζέιμς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags