Euroleague: Ιστορική εβδομάδα φαίνεται ότι θα διανύσουμε για την διοργάνωση ,αφού το προσεχές διήμερο αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά η είσοδος ομάδας του Ντουμπάι στις τάξεις της διοργάνωσης, αρχικά στο Eurocup, μιας και ενστάσεις έχει εκφράσει μόνο μια μικρή μειοψηφία, αφού οι περισσότεροι μέτοχοι επιθυμούν την είσοδο των Αράβων θεωρώντας πως θα δώσει νέα πνοή και σημαντικά έσοδα, ανοίγοντας μια μεγάλη αγορά.

Παράλληλα, έχουν ήδη συζητηθεί τρόποι προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο ανταγωνισμός, προκειμένου η νέα ομάδα να μην… διαλύσει την αγορά με τα συμβόλαια που θα προσφέρει και τη δυνατότητα να προσελκύσει κορυφαίους παίκτες σχηματίζοντας μια super-team.

Η συμφωνία που λέγεται θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών σερί Final 4 στο Ντουμπάι, που θα αποφέρει στη Euroleague 75 εκατ. ευρώ συνολικά στη διοργάνωση, ενώ οι Άραβες θα φέρουν και έξτρα έσοδα, ενώ σε ρώτη φάση και για τουλάχιστον μία σεζόν, αλλά πιθανώς και δύο, η ομάδα του Ντουμπάι, που θα είναι νεοσύστατη, θα συμμετέχει στο Eurocup, ενώ εφόσον περάσει με επιτυχία αυτή η μεταβατική περίοδος, θα μεταπηδήσει στην κορυφαία διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωπική αποτυχία Μεντιλίμπαρ - Φτάνει το... αστείο με Ροντινέι και Ελ Αραμπί - Δεν γλιτώνει τις 15 μεταγραφές!