Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα"Ρεάλ με ηχηρές αποχωρήσεις - Τρεις στη λίστα Αταμάν
Μπάσκετ
| 2024-03-11 20:29:00

"Σκούπα" στη Ρεάλ με ηχηρές αποχωρήσεις - Τρεις στη λίστα Αταμάν - Ιτούδης για κορυφαία ομάδα Euroleague!

του Pick n' Scroll

Ο "σίγουρος" Χεζόνια και η ειδική ρήτρα για τον Μούσα! Γιατί η "Βασίλισσα" είναι έτοιμη να περάσει στη νέα εποχή και να κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, ποιοι παίκτες απασχολούν σοβαρά το Τριφύλλι και το μέλλον του Έλληνα προπονητή...

Η Ρεάλ δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο, αλλά αυτό είναι και κάπου φυσιολογικό καθώς μέχρι πρότινος δεν έχανε σχεδόν ποτέ. Πλέον, όμως, οι ήττες έρχονται συχνότερα με αποτέλεσμα διάφορα άρθρα να κυκλοφορούν στον ισπανικό Τύπο και να αναφέρουν ότι το καλοκαίρι αναμένεται να αλλάξει εντελώς η μορφή της ομάδας. Είτε με ήττες, είτε με νίκες, πάντως, αυτό το τέλος εποχής ήταν προδιαγεγραμμένο καθώς τα χρόνια πέρασαν και αρκετοί παίκτες της «βασίλισσας» έχουν...ξεπεράσει το όριο. Ο Γιουλ είναι 37 ετών, όπως και ο Κοζέρ, ο Σέρχι 38, ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι ο μεγαλύτερος, καθώς είναι γεννημένος το 1985.

Αυτή, λοιπόν, η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και επομένως το φρεσκάρισμα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Δεν είναι απαραίτητο, όμως, ότι θα σταματήσουν ή θα φύγουν μόνο οι 3 προαναφερθέντες. Ο Χεζόνια κάθε μέρα, που περνάει, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στη πόρτα της εξόδου, ο Ταβάρες δεν τα έχει βρει ακόμη με την Ρεάλ με το ΝΒΑ και τον Παναθηναϊκό να παραμονεύουν, επίσης δεν υπάρχει ακόμη κάποια συμφωνία με τον Πουαριέ.

Η αναμόρφωση της Ρεάλ είναι, λοιπόν, προ των θυρών με διάφορες ομάδες να είναι έτοιμες να ορμήξουν σχετικά. Ο Παναθηναϊκός θέλει και Χεζόνια και Ταβάρες, ενώ αν δεν γίνει εφικτή η περίπτωση του γίγαντα από το Πράσινο Ακρωτήρι, το ενδιαφέρον θα στραφεί στον Πουαριέ. Οι «πράσινοι» σίγουρα θα κοίταζαν και προς την περίπτωση του Ντζάναν Μούσα, αλλά ο Βόσνιος σούπερ σκόρερ το καλοκαίρι, που μας έρχεται, έχει όρο μόνο για το ΝΒΑ. Οχι για την Ευρωλίγκα.

Καμπάτσο, Γιαμπουσέλε και Ντεκ έχουν συμβόλαιο για αρκετά χρόνια ακόμη, οπότε η Ρεάλ αυτούς δεν κινδυνεύει να τους χάσει. Εννοείται ότι στο τέλος μπορεί να της μείνουν και οι Ταβάρες, Πουαριέ, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Κάτι, που θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει με τον Χεζόνια.

Οσον αφορά στον προπονητή, ο Τσους Ματέο αντιμετωπίζει δυσκολίες και κανείς δεν ξέρει ποια είναι η ημερομηνία λήξης του. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραμονεύει για την δουλειά, ενώ ελεύθερος είναι και ο Δημήτρης Ιτούδης, εκ των κορυφαίων προπονητών στη «Γηραιά Ηπειρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα σενάρια για Χεζόνια - Δεν πήγε στη φιέστα της Ρεάλ για το κύπελλο - Η εξήγηση του Γιουλ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags