Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "All in" για Έβανς - Ξανά για Μίχαϊλιουκ ο ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2024-03-13 13:10:00

"All in" Ολυμπιακού για Έβανς, μεγάλος αντίπαλος από Ευρώπη - Ξανά για Μίχαϊλιουκ ο ΠΑΟ, υπέρβαση με Χάρις!

του Pick n' Scroll

Ο Νο1 στόχος του Μπαρτζώκα και η έκπληκη στο Τριφύλλι. Γιατί οι Πράσινοι εξετάζουν σοβαρά περιπτώσεις παικτών από την Αμερική και ποια ομάδα δίνει περισσότερα χρήματα από τους Πειραιώτες για τον γκαρντ της Ζαλγκίρι;

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό κοντράρονται για μία ακόμη φορά. Το…έπαθλο σε αυτή τη περίπτωση είναι μία νίκη, που θα σημάνει σημαντικό βήμα για τη κατάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας. Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ του ότι παίζει στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός έχει το know how, αφού το έχει κάνει πολλές φορές στο Φαληρικό Στάδιο, το έκανε και πριν από μερικούς μήνες με τον Ντίνο Μήτογλου να πραγματοποιεί μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του.

Οι δύο «αιώνιοι», πάντως, έχουν το μυαλό τους και στις επόμενες σεζόν, για αυτό και στο περιθώριο των αγώνων κάνουν σκέψεις και κινήσεις για την ενίσχυση των ρόστερ τους.

Ενας πολύ καλός γκαρντ αναζητείται όχι μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και από όλη σχεδόν την Ευρωλίγκα με την αγορά να μην είναι ιδιαίτερα πλούσια. Το ΝΒΑ ίσως δώσει λύσεις σε κάποιες από τις ομάδες, που κάνουν την σχετική αναζήτηση.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρό του τον σπουδαίο Κίναν Εβανς της Ζαλγκίρις, αλλά τον Αμερικάνο βλέπει δυνατά και η Φενέρ, που δίνει περισσότερα χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός κι αυτός θα βγει για γκαρντ το καλοκαίρι αν δεν ανανεωθεί η συμφωνία με τον Ναν ή ο Βιλντόζα μέχρι το τέλος της σεζόν δεν βοηθήσει ουσιαστικά, κάτι, που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Ο Βιλντόζα έχει συμβόλαιο και για τα δύο επόμενα χρόνια, αλλά και ο Κάιλ Γκάι είχε, έφυγε, όμως, για την Τενερίφη.

Ο Βασίλιε Μίσιτς θα είναι ένας παίκτης, που ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί αμέσως αν ο Σέρβος αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη. Αν δεν καρποφορήσει η περίπτωση Μίσιτς, τότε οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν για έναν νέο Ναν, έναν Αμερικάνο, δηλαδή με τα χαρακτηριστικά του Ναν ή θα πάνε στον Μίχαϊλιουκ, στη περίπτωση, που ο Ουκρανός αποφασίσει αυτή τη φορά να έρθει στην Ευρώπη.

Τρομερή υπέρβαση θα είναι και ο Γκάρι Χάρις των Ορλάντο Μάτζικ, που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, όπως αναφέραμε, τα δίνει όλα για τον Εβανς, δεν είναι από αυτούς, που προτιμούν παίκτες από το ΝΒΑ, αλλά ίσως αναγκαστεί να πάει σε μία τέτοια λύση. Δεν ψάχνει φανταχτερά ονόματα όπως ο Παναθηναϊκός, άρα με έναν παίκτη σαν τον Γάλλο Μαλεντόν ή τον συμπατριώτη του Ντιλικινά ίσως καλυφθεί. Παίκτες, δηλαδή, που ήταν στο ΝΒΑ, αλλά «κόπηκαν».

Καψούρα, όμως, του Ολυμπιακού είναι ο Εβανς, την στιγμή, πάντως, που ο Ουίλιαμς-Γκος δεν είναι εύκολο να φύγει το καλοκαίρι, αφού έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Ο Ουίλιαμς-Γκος αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, αλλά οι συχνοί του τραυματισμοί είναι μεγάλος μπελάς.

Πάντως, αν δεν κάτσει του Εβανς, ο Μπαρτζώκας από Ντιλικινά, Μαλεντόν, θα προτιμούσε π.χ. τον Λούντμπεργκ της Βίρτους Μπολόνια, που και προσόντα έχει και την εμπειρία της Ευρωλίγκας διαθέτει. Καμία φορά, όμως, τα μεταγραφικά δεν εξελίσσονται όπως εσύ έχεις σχεδιάσει, άρα όλα τα σενάρια είναι πιθανά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει στον ΠΑΟ πριν τον Χεζόνια με εντολή Αταμάν - Εξετάζει Λεν για αντι-Ταβάρες - "Μυστήριο" με Βεζένκοφ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags