Facebook Pixel Πολύ σημαντική εξέλιξη στη Euroleague - Νέα δεδομένα με Μποντιρόγκα
Μπάσκετ
| 2024-03-13 17:19:00

Πολύ σημαντική εξέλιξη στη Euroleague - Νέα δεδομένα με Μποντιρόγκα

Sportdog Team
Πολύ σημαντική εξέλιξη στη Euroleague - Νέα δεδομένα με Μποντιρόγκα

Σε πολύ σημαντική ανακοίνωση προχώρησε η Euroleague μέσω της οποίας έκανε γνωστές τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Σέρβου στον ρόλο του προέδρου της διοργάνωσης.

Euroleague: Σημαντική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια Αρχή μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι τόσο ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα όσο και ο Παούλιους Μοτιεγιούνας θα παραμείνουν στην ηγεσία της τουλάχιστον έως και το 2028, κάτι που αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε και παρατείνει τη θητεία και των δύο για ακόμα τέσσερα χρόνια.

«Στο ρόλο του ως πρόεδρος, έχει επικεντρωθεί στο να βελτιωθεί η ποιότητα των διοργανώσεων προς όφελος των συλλόγων, των παικτών και των φιλάθλων. Επίσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ρόλο στην ενίσχυση των σχέσεων με την ευρύτερη κοινότητα του μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, του Συμβουλίου Προπονητών της EuroLeague, της FIBA, των εγχώριων πρωταθλημάτων και άλλων φορέων που σχετίζονται με το μπάσκετ», αναφέρει η διοργανώτρια Αρχή για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα

«Εγινε Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball στις 15 Ιουνίου 2023, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως Πρόεδρος της Ζάλγκιρις Κάουνας. Ο Μοτιεγιούνας έχει επικεντρωθεί στην ενοποίηση των μετόχων πίσω από τα σχέδια για μελλοντική ανάπτυξη σε βασικές αγορές στην Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, βελτιώνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού στα γήπεδα της Euroleague Basketball, όπως επίσης στην τηλεόραση, στις ψηφιακές πλατφόρμες και ανοίγοντας παράλληλα και νέους δρόμους για την ανάπτυξη του προϊόντος», αναφέρει η Euroleague για τον Μοντεγιούνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags