Facebook Pixel Αλέξανδρος Τσουβέλας: ’’Αντετοκούνμπο έλα στον Παναθηναϊκό" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-03-13 21:11:00

Επικός Τσουβέλας! Έκανε δημόσια έκκληση στον Αντετοκούνμπο να έρθει στον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επικός Τσουβέλας! Έκανε δημόσια έκκληση στον Αντετοκούνμπο να έρθει στον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός κωμικός ζήτησε από τον "Greek Freak" να αφήσει το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με δημόσια ανάρτηση στο Instagram ζήτησε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γιάννη, δεν έρχεσαι στον Παναθηναϊκό; Τι κάθεσαι εκεί πέρα και χτυπιέσαι μόνος σου και χάνετε 30 πόντους από τους Σακραμέντο. Είσαι 30. Το NBA το κατέκτησες. Ήθελαν να σε βάλουν πρόσωπο του NBA είπες ”όχι”. Πρωτάθλημα πήρες, δεν έχουν πάρει άλλοι κι άλλοι. MVP βγήκες.

Το All-Star Game που βαριέμαι να το βλέπω και εγώ και συ, φαίνεται, που πηγαίνουν και βάζουν 300 πόντους χωρίς άμυνες… Oh my god, Steph Curry nailed it… Βαρετό! 

Είσαι εδώ αφού γουστάρεις Ευρωλίγκα. Θα παίξεις στον Παναθηναϊκό. 60 εκατομμύρια σε 3 χρόνια. Τα 60 είναι πιο πολλά από τα 300 εκατομμύρια. Εδώ δεν θα πληρώνεις το παραμικρό. Θα πηγαίνεις ταβέρνες, από μένα θα σου λένε, Γιαννάρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "All in" Ολυμπιακού για Έβανς, μεγάλος αντίπαλος από Ευρώπη - Ξανά για Μίχαϊλιουκ ο ΠΑΟ, υπέρβαση με Χάρις!

Στα νησιά δεν θα σε αφήνουν να πληρώσεις. Άμα τα βάλεις κάτω με αυτά που πληρώνεις εκεί πέρα, θα ανοίξεις και μια ταβέρνα , θα πάρω και εγώ κανένα δικαίωμα και θα είσαι μια χαρά στην Ελλάδα, στο Ψυχικό, στο σπίτι.

Όλοι μαζί οικογένεια, θα πάμε 15Αυγουστο στο πανηγύρι στον Αιτωλό στο χωριό το δικό μου, στην Άρτα. Θα σου γνωρίσω τη γιαγιά μου να σε ξεματιάσει.

Πράσινα έχουν οι Μπακς, πράσινα έχει και ο Παναθηναϊκός. Λέω εγώ τώρα… Μετά θα αποσυρθεί η φανέλα σου στον ουρανό του ΟΑΚΑ και όλα θα είναι καλά. Έτσι μια ιδέα έβαλα εγώ, πρωί-πρωί που πίνω καφέ».

Δείτε τη βιντεάρα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags