Facebook Pixel "Bόμβα" από τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ για την επιστροφή στην Euroleague
Μπάσκετ
| 2024-03-14 23:21:00

"Bόμβα" από τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ για την επιστροφή στην Euroleague!

Sportdog Team
"Bόμβα" από τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ για την επιστροφή στην Euroleague!

Ο Αντρέι Βατούνιν έκανε δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή της ρωσικής ομάδας στη Euroleague και παράλληλα πήρε θέση για την απόφαση να ενταχθεί στη διοργάνωση σύλλογος από το Ντουμπάι.

Αντρέι Βατούτιν: Η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να είναι εκτός Euroleague, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο πρόεδρος της ομάδας έκανε δηλώσεις στο "MatchTv", όπου και εμφανίστηκε αρκετά απαισιόδοξος στις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, ενώ παράλληλα μίλησε και για την είσοδο συλλόγου από τον Ντουμπάι.

«Αυτή τη στιγμή, το να γυρίσουν και πάλι οι ρωσικές ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι κάτι που ανήκει στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας, Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να το συζητήσουμε, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος.

Οι συνάδελφοί μου στην Ευρωλίγκα μου εξέφρασαν πόσο λυπημένοι είναι που δεν υπάρχουν ακόμα ρωσικές ομάδες. Ως συνεργάτης του οργανισμού, παραμένουμε σε επαφή. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία και αυτό είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε όταν είναι δυνατόν, στο μέλλον.

Νομίζω ότι είναι μια πιθανότητα και ότι θα ανέβαζε το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Το Ντουμπάι είναι μια πλούσια περιοχή και είναι επίσης μια τεράστια αγορά στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. Θα μας επέτρεπε να προσελκύσουμε νέο κοινό, νέες αγορές. Είναι κάτι για το οποίο θα συνεχίσουμε να συζητάμε», είπε ο Αντρέι Βατούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια κλάση ο Ναν, αλλά ο Ολυμπιακός κυριαρχεί για 3 λόγους - Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό με Ράιτ-Λεσόρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags