Facebook Pixel Κώστας Παπανικολάου:Ευχής έργον να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4
Μπάσκετ
| 2024-03-14 22:38:00

Δίδαξε ήθος ο Παπανικολάου: "Ευχής έργον να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4"

Sportdog Team

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟ και σχολίασε το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να πάνε στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη επί του ΠΑΟ στο ΣΕΦ και ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην ψυχραιμία της ομάδας του!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ψυχραιμία του σε ένα τέτοιο ντέρμπι: «Βοηθάει η εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ φέτος, έχουμε κάνει μια τρομερή προσπάθεια. Δεν σταματάμε στο σημερινό παιχνίδι. Μένουν σημαντικά ματς. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά δεν είναι παραπάνω ή λιγότερο σημαντική από την προηγούμενη ή την επόμενη».

Για την άμυνα των Πειραιωτών: «Ξεκινήσαμε νωθρά. Επιτρέψαμε όπως και στην Μπολόνια στον αντίπαλο να νιώσει άνετα. Μετά ανεβάσαμε την έντασή μας και από εκεί καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Δεν είναι όλα ένα "κλικ". Η ουσία είναι να καταφέρεις να ελαχιστοποιήσεις τα νωθρά διαστήματα. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε εμείς. Μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, κάθε φάση μετράει».

Για τα ριμπάουντ που δεν άφησε ο Ολυμπιακός στους αντιπάλους του στο δεύτερο μέρος: «Το συζητήσαμε στο ημίχρονο. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά στην επανάληψη για να πάρουμε τις κατοχές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags