Facebook Pixel Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το Βερολίνο η Μονακό
Μπάσκετ
| 2024-03-14 23:11:00

Ζορίστηκε αλλά πέρασε από το Βερολίνο η Μονακό - Συνεχίζουν να "βλέπουν" 2η θέση οι Μονεγάσκοι (Hls)

Sportdog Team

Την όγδοη σερί τους νίκη πέτυχαν οι Μονεγάσκοι που μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρκετά στην έδρα της Άλμπα όμως τελικά επικράτησαν με 90-82, έχοντας κορυφαίους τους Οκόμπο και Τζέιμς και παράλληλα συνεχίζουν να βλέπουν καθαρά πως μπορούν να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Euroleague: Η Μονακό έκανε το καθήκον της στο Βερολίνο, αφού χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, επικράτησε 90-82 της Άλμπα και πανηγύρισε την 8η διαδοχική νίκη της στην Euroleague, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στον στόχο του πλεονεκτήματος έδρας.

Οι Μονεγάσκοι αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, όπου παρουσιάστηκαν πολύ χαλαροί και είδαν την Άλμπα να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, ξεφεύγοντας με διαφορά 14 πόντων (27-13), χρειάστηκαν τρία δεκάλεπτα κυριαρχίας για να φτάσουν στη 19η φετινή τους νίκη.

Σημείο κλειδί η δεύτερη περίοδος, όπου η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έτρεξε επιμέρους σκορ 32-12, ανατρέποντας πλήρως την κατάσταση (39-45). Από τη στιγμή δε που η Μονακό μπήκε σε θέση οδηγού, δεν κοίταξε ξανά πίσω και αν εξαιρέσει κάποιος κάποια μικρά «νεκρά» διαστήματα, έφτασε δίκαια στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους Μονεγάσκους ο Έλι Οκόμπο με 21 πόντους, κομβικός στα κρίσιμα σημεία ο Μάικ Τζέιμς με 20 πόντους και 4 ασίστ. Η Άλμπα είχε πέντε διψήφιους με πρώτο σκόρερ τον Ματ Τόμας, που μέτρησε 14 πόντους, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

Επόμενος αντίπαλος για τη Μονακό η Αρμάνι στο Πριγκιπάτο (20/3) και για την Άλμπα η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης (19/3) στο Βερολίνο.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 39-45, 62-69, 82-90

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τα Highlights της ντερμπάρας - Η μυθική εμφάνιση του Ράιτ και ο εντυπωσιακός αλλά... μοιραίος Ναν (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags