Facebook Pixel "Τρέλα" Αγγελόπουλων μετά τον ΠΑΟ - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Φαλ
Μπάσκετ
| 2024-03-15 00:44:00

"Τρέλα" Αγγελόπουλων μετά τον ΠΑΟ - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με Ολυμπιακό ο Φαλ με ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ αύξηση!

Sportdog Team

Κίνηση... ματ από τους Ερυθρόλευκους που μετά από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό προχωράνε στην ανανέωση του Γάλλου σέντερ δίνοντάς του... χρυσάφι.

Μουσταφά Φαλ: Με το πόδι στο... γκάζι είναι οι Ερυθρόλευκοι καθώς λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Euroleague οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατάφεραν και συμφώνησαν με τον Γάλλο σέντερ για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2027, με το παρών να ολοκληρώνεται το 2025, βάζοντας τέλος στις... σειρήνες από ομάδες της Euroleague που ενδιαφερόντουσαν να τον αποκτήσουν πληρώνοντας το buy in του.

Μάλιστα όπως έγραψε και σε tweet του ο δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει αύξηση στα χρήματα που έπαιρνε ο Μοσυταφά Φαλ ύψους 70-80%, κάτι που θα τον κάνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο Γάλλος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη κλοπή του Μπαρτζώκα - Αυτό είναι το συμβόλαιο του MVP Μόουζες - Μέτριος Σλούκας, χάλια Γκριγκόνις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags