Facebook Pixel Πρόσφεραν... χρυσάφι για Φαλ Μπάρτσα, Μονακό, Ρεάλ - Το συμβόλαιο που
Μπάσκετ
| 2024-03-16 09:30:00

Αποκαλύψεις Ζέρβα για Φαλ! Πρόσφεραν... χρυσάφι Μπάρτσα, Μονακό, Ρεάλ - Το συμβόλαιο που έδιναν

Sportdog Team

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το κόλπο... γκρόσο με τον Γάλλο σέντερ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του και μάλιστα έχοντας ανταγωνισμό από ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας αρχικά τη σημασία της νίκης των Πειραιωτών, σημειώνοντας μάλιστα ότι πλέον μπαίνουν για τα καλά στην 5αδα και έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ, μέχρι το 2027 αποκαλύπτοντας πως τόσο η Μονακό, η Ρεάλ, αλλά και η Εφές και η Μπαρτσελόνα είχαν ενδιαφερθεί ζεστά για την περίπτωσή του και μάλιστα οι δύο τελευταίες ομάδες του έδιναν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Παρ’ όλα αυτά, όπως ανέφερε, ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα, ο ίδιος ο Φαλ τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Μπαρτζώκα και την ομάδα που τον έβαλαν στον… μπασκετικό χάρτιη, ενώ, όσον αφορά στην γενναία αύξηση του μισθού του, θα λαμβάνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "55-45 η πρόκριση για Ολυμπιακό, καλύτερη από Φενέρ η Μπριζ - Χειρότερος ο ΠΑΟΚ, προσοχή σε Βανάκεν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags