Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Αποκάλυψη για τον τραυματισμό Γουόκαπ
Μπάσκετ
| 2024-03-18 17:05:00

Μπαρτζώκας: "Τελικός το ματς με την Εφές" - Αποκάλυψη για τον τραυματισμό Γουόκαπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Το σύνθημα του τεχνικού του Ολυμπιακού για νίκη στην Κωνσταντινούπολη, τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του και τι ισχύει με τον Τόμας Γουόκαπ.

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τη δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην έδρα της Αναντολού Εφές (19/3, 19:30) και τόνισε πως οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν... τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για την Τουρκία:

Για το ματς με την Αναντολού Εφές: «Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Κατά τα γνώμη μου για την Εφές το ματς είναι σαν τελικός, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την είσοδό της στα play in. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με ταλέντο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδό της. Είναι προφανές πως εκτός από τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε».

Για το αν το βάρος θα «πέσει» στην άμυνα,ή θα είναι μοιρασμένο στις δύο πλευρές του γηπέδου: «Έχει σχέση και με το πως θα εκτελέσεις στην επίθεση. Αν ανοίξεις πολύ τον ρυθμό θα πρέπει να εκτελέσεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Η Εφές εκτελεί στα πρώτα δώδεκα δευτερόλεπτα και εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό».

Για το αν μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού «επουλώθηκαν» πληγές που ως εκείνο το ματς τον απασχολούσαν: «Όχι απολύτως γιατί ο Ουόκαπ ταλαιπώρησε το πόδι του παίζοντας σε αυτό το παιχνίδι. Έκανε μισή προπόνηση σήμερα. Γενικά επειδή είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια χρειάζεται μια συντήρηση κατά κάποιο τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Τζέιμς και Ολυμπιακό - Επικοινωνία ξανά με Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ - Απόφαση για... Λάρκιν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags