Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πετσάρσκι και Τολιόπουλος στη λίστα - Απόφαση για Παπαγιάννη
Μπάσκετ
| 2024-03-18 22:50:00

Πετσάρσκι και Τολιόπουλος στη λίστα Αταμάν - Απόφαση για Παπαγιάννη - Πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll

Οι Πράσινοι θα υπογράψουν με δύο Έλληνες και ήδη εξετάζουν συγκεκριμένους παίκτες. Ποιους έχουν ξεχωρίσει και ποιες περιπτώσεις έχουν ήδη... καεί και δεν θα τους δούμε στο ΟΑΚΑ.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία, οι περισσότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο τους. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής αν αναλογιστούμε ότι είναι πολύ καινούρια ομάδα.

Εχασε από τον Ολυμπιακό πριν από μερικές μέρες, αλλά έχει ακόμη ελπίδες να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Παράλληλα είναι στη πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι το γκράντε φαβορί για το αβαντάζ της έδρας.

Το μυαλό, όμως, των «πρασίνων» είναι και στη νέα σεζόν. Ηδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, ενώ και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΚΑΕ κάνουν κινήσεις. Εδωσαν τα χέρια για ανανέωση με τον Τζέριαν Γκραντ, το ίδιο είναι κοντά να κάνουν και με τον Μάριους Γκριγκόνις. Το ίδιο παλεύουν να γίνει και με τον Κέντρικ Ναν.

Παρότι έχουν πολύ καλούς Ελληνες παίκτες όπως τον Σλούκα, τον Μήτογλου, τον Παπαπέτρου και τον Αντετοκούνμπο, το μυαλό τους είναι και σε αυτό το κομμάτι. Θέλουν, δηλαδή, 1-2 ακόμη καλούς Ελληνες παίκτες για να χτίσουν ακόμη πιο δυνατά το μέλλον τους.

Ο Μωραΐτης με τον Μαντζούκα, τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τον Σαμοντούροβ και τον Αβδάλα αποτελούν εγγύηση για τη συνέχεια, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι μία τέτοια αξιόλογη περίπτωση, αλλά θα είναι δύσκολο η Μπασκόνια να τον πουλήσει το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Λογικά θα το κάνει το καλοκαίρι του 2025, όταν και θα έχει μείνει μόνο ένας χρόνος για το υπόλοιπο της συνεργασίας τους.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι δύσκολο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο για τα όσα έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, όμως, θα μπορούσε να είναι μία βοηθητική επιλογή για τον Εργκίν Αταμάν. Μένει ελεύθερος από τον Αρη και τα χρήματά του σίγουρα δεν αποτελούν εμπόδιο για τον εξάστερο. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επίσης μπορεί να απασχολήσει αν αποφασίσει ο 32χρονος φόργουορντ ότι ο κύκλος του στο ΝΒΑ έκλεισε.

Υπάρχουν επίσης και περιπτώσεις-εκπλήξεις, που δεν αποκλείεται να «παίξουν», όπως ο Μάρκο Πετσάρσκι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο πρώτος (που έχει ελληνικό διαβατήριο) κάνει πολύ καλή χρονιά με την πρώην ομάδα του Μόουζες Ράιτ, την Μερκεζεφέντι, στην Τουρκία και το ίδιο ισχύει και για τον Χαραλαμπόπουλο, που είναι στη Σάσαρι.

Επίσης οι «πράσινοι» έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με τον Νίκο Χουγκάζ, τον οποίο έχουν δανεικό στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, που πλέον δουλεύει εξαιρετικά σε όλα τα επίπεδα, έχει Ελληνες για να στηρίξει το μέλλον του, αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό του κορμό με κάποιον παίκτη από τους προαναφερθέντες. Ισως, όμως, και όχι με κάποιον από αυτούς, αφού υπάρχουν επίσης ο Καλάθης και ο Ντόρσεϊ. Το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» και πλησιάζει μάλιστα, αφού σε δύο μήνες και κάτι τελειώνει η σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Τζέιμς και Ολυμπιακό - Επικοινωνία ξανά με Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ - Απόφαση για... Λάρκιν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags