Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φοβερή ατάκα Καλαϊτζάκη για την ήττα από τον Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2024-03-19 00:05:00

Φοβερή ατάκα Καλαϊτζάκη για την ήττα από τον Ολυμπιακό - "Είναι Μάρτιος και δεν έχουμε κερδίσει τίτλο..."

Sportdog Team

Ξεκάθαρος ο Έλληνας άσος τόσο για την ήττα στο ΣΕΦ όσο και για τις φετινές φιλοδοξίες του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τόνισε πως ήττες όπως η πρόσφατη από τον Ολυμπιακό τον κάνουν να μην μπορεί να κοιμηθεί τη νύχτα, ωστόσο βοηθούν στο "δέσιμο" της ομάδας του.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα φέτος, άσχετα αν ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει κάποιον τίτλο την τρέχουσα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή "Τζάμπολ" της ΕΡΤ 3:

Για το 20-1 στη Stoiximan Basket League: «Θα μπορούσαμε να είμαστε κι αήττητοι».

Για την πίεση της επιτυχίας: «Στον Παναθηναϊκό είμαστε έτσι. Και πέρυσι υπήρχε πίεση, και πρόπερσι, και κάθε χρόνο. Όταν παίρνεις και φοράς αυτή τη φανέλα κι αγωνίζεσαι για αυτό το σύλλογο υπάρχει πίεση, έτσι;».

Για το πλεονέκτημα σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες χρονιές: «Έχουμε αρκετούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, είμαστε γεμάτοι σε σχέση με τα άλλα χρόνια. Έχουμε αρκετά βαθύ ρόστερ. Παρότι η ομάδα δε χτίστηκε έτσι, με βάση την άμυνα έχουμε δείξει φέτος ότι είμαστε πολύ καλοί και στην άμυνα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε φέτος να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο. Παρότι έχουμε μείνει χωρίς τίτλο. Είναι ήδη Μάρτιος και δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίτλο, αλλά στόχος είναι οι δύο επόμενοι».

Για την πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μας έδεσε την επόμενη ημέρα. Το σκέφτεσαι όλο το βράδυ. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο βράδυ, δεν κοιμάσαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετσάρσκι και Τολιόπουλος στη λίστα Αταμάν - Απόφαση για Παπαγιάννη - Πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags