Facebook Pixel Ούτε από διαιτησία ούτε από τον Λάρκιν έχασε ο Ολυμπιακός - Μόνο έτσι 4άδα
Μπάσκετ
| 2024-03-19 22:00:00

Ούτε από διαιτησία ούτε από τον Λάρκιν έχασε ο Ολυμπιακός - Μόνο έτσι μπαίνει 4αδα - Δεν έφτανε ο Γουόκαπ

του Pick n' Scroll

Τα παράπονα Μπαρτζώκα και τα αίτια της ήττας στην Τουρκία. Οι Πειραιώτες έχασαν με κάτω τα χέρια από την Εφές, με τους περισσότερους παίκτες να εμφανίζονται σε πολύ κακό βράδυ. Τι ψάχνουν για τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος...

Ο Ολυμπιακός προερχόταν από τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και ήθελε να δώσει ανάλογη συνέχεια επί της Εφές, αλλά δεν τα κατάφερε. Εχασε με κάτω τα χέρια στην Πόλη, όπως δείχνει το τελικό 85-72, και έτσι μένει πίσω στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας.

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν αρκετά μακριά από τον καλό τους εαυτό σε ένα απόγευμα, που η Εφές θυμήθηκε το εξαιρετικό της πρόσωπο. Εχει άλλωστε παίκτες, που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όπως είναι ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος στοιχίζει 4 εκ. δολάρια ετησίως.

Δεν ήταν, όμως, τόσο το άτομο, που έκανε την διαφορά για την Εφές, όσο το μάτι, που γυάλιζε. Οι Τούρκοι που πριν από μερικές μέρες είχαν χάσει από την Βιλερμπάν πριν από λίγο έδειξαν το κανονικό τους πρόσωπο και έτσι έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της δεκάδας.

Ο Ολυμπιακός από δω και πέρα πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τη βαθμολογία ΕΔΩ), που απομένουν, για να έχει ουσιαστικές ελπίδες για το πλεονέκτημα της έδρας. Τα περισσότερα από τα γκαρντ του νικήθηκαν κατά κράτος από τα αντίστοιχα της Εφές και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης για την ομάδα του Μιγιάτοβιτς.

Ο Ουόκαπ έκανε δουλειά στο αμυντικό και οργανωτικό κομμάτι, αλλά δεν είχε την ανάλογη συμπαράσταση. Και γενικώς οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού στο κομμάτι της παραγωγής έμειναν πολύ πίσω.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να συνέλθουν τώρα με νίκη επί της Βιλερμπάν και βέβαια θα βλέπουν και τι θα γίνει σε άλλα ματς, που επηρεάζουν την τύχη τους. Εχουν και παράπονα από την διαιτησία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ήταν αυτός ο βασικός λόγος, που έχασαν. Δεν τα κατάφεραν γιατί οι αντίπαλοί τους ήταν τουλάχιστον μία ταχύτητα μπροστά. Ο Πίτερς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 19 πόντους, ο Φαλ έκανε δουλειά, αλλά η ομάδα του Πειραιά χρειάζονταν πολύ περισσότερα πράγματα για να τα καταφέρει. Και όπως αναφέραμε κυρίως από την περιφέρειά της, που ήταν κακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω ο ΠΑΟ με... Χεζόνια - Διώχνει παίκτη ο Αταμάν, τον χτυπάει ο Ολυμπιακός - "Καψούρα" Μπαρτζώκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags