Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Αποκάλυψη Ζέλικο για το μέλλον του
Μπάσκετ
| 2024-03-20 10:49:00

Αποκάλυψη Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το μέλλον του - Το είπε μετά τη νίκη της Παρτιζάν!

Sportdog Team

Ο "Ζοτς" έβγαλε την είδηση για το μέλλον της καριέρας του μετά τη χθεσινή νίκη της Παρτιζάν κόντρα στη Μπασκόνια.

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Παρτιζάν εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το τέλος του νικητήριου αγώνα εναντίον της Μπασκόνια στο Βελιγράδι.

O πολύπειρος coach στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για την κίνηση που έκανε κατά τη διάρκεια του ματς και η οποία φανέρωσε την επιθυμία του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την σερβική ομάδα.

«Χρειάζεται εξήγηση; Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος εδώ, έχω περάσει πολλά χρόνια ως προπονητής, έχω ζήσει όμορφα πράγματα, αλλά αυτό που βλέπετε εδώ είναι απίστευτο», ανέφερε αρχικά ο "Ζοτς".

Στη συνέχεια ο προπονητής της Παρτιζάν έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρος αναφέροντας: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στην Παρτιζάν», δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ξεκάθαρη πρόθεση που έχει.

«Σε κάθε ματς έρχονται άνθρωποι από όλη την Ευρώπη. 200-300 παιδιά με περιμένουν μετά από κάθε ματς, δημιουργούμε νέες γενιές οπαδών της Παρτιζάν. Ελπίζω ότι όλοι μαζί θα βρούμε την λύση να εκπροσωπήσουμε την χώρα και την πόλη με τον καλύτερο τρόπο.

Θα πρέπει να γίνει μια ανάλυση για το πόσοι άνθρωποι έρχονται στο γήπεδο από όλη την Ευρώπη», κατέληξε ο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε από διαιτησία ούτε από τον Λάρκιν έχασε ο Ολυμπιακός - Μόνο έτσι μπαίνει 4αδα - Δεν έφτανε ο Γουόκαπ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags