Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζέρβας: "Στα χέρια του Ολυμπιακού η εξάδα - Μια χαρά η διαιτησία" - Τι είπε για το ξέσπασμα Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2024-03-20 11:31:00

Ζέρβας: "Στα χέρια του Ολυμπιακού η εξάδα - Μια χαρά η διαιτησία" - Τι είπε για το ξέσπασμα Μπαρτζώκα

Sportdog Team

Το ρεπορτάζ του Νίκου Ζέρβα για την χθεσινή ήττα από την Εφές και τον στόχο της εξάδας που δεν έχει χαθεί.

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, η οποία, όπως τόνισε, έχει κάνει από τα καλύτερα αμυντικά παιχνίδια της χθες (19/03), σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, μεταφέροντας στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο τα τελευταία νέα των Πειραιωτών μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Κωνσταντινούπολη.

«Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων», σημείωσε ο ρεπόρτερ, προσθέτοντας, όμως: «Μετά από τόσα σερί παιχνίδια και νίκες, με προβλήματα, τραυματισμούς, κάπου θα χάλαγε το γλυκό». Σημείωσε, επίσης: «Δεν υπάρχει λόγος για καταστροφολογία, μόνο για προβληματισμό» και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα ήταν αναποτελεσματική στην άμυνα και με πολλά προβλήματα στην επίθεση, κόντρα σε μία Εφές, η οποία έπαιζε τη ζωή της και πάντα αυτό δίνει έξτρα κίνητρο. Δύο φορές πλησίασε σε απόσταση αναπνοής παρ' όλα αυτά, επέστρεψε, αλλά τρίτη φορά δεν γινόταν. Η εικόνα λέει πως ήταν μία πολύ δίκαιη ήττα. Τον αφήνει λίγο πίσω για τετράδα, αλλά παραμένει στα χέρια του ο βασικός του στόχος, που είναι η εξάδα. Ο Ολυμπιακός αν κάνει δύο νίκες θα είναι στην εξάδα, σε ποια θέση θα το δούμε».

Σχολιάζοντας ακόμη το επεισόδιο στο τέλος με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τόνισε: «Δεν υπήρχε λόγος εκνευρισμού χθες. Γνώμη μου είναι πως η διαιτησία ήταν μια χαρά. Απαιτείται ηρεμία και ψυχραιμία από όλους».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε από διαιτησία ούτε από τον Λάρκιν έχασε ο Ολυμπιακός - Μόνο έτσι μπαίνει 4αδα - Δεν έφτανε ο Γουόκαπ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags