Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Γιώργος Μπαρτζώκας: "Σαν να μην έγινε τίποτα"!
Μπάσκετ
| 2024-03-20 15:32:00

"Καρφάρα" Γιαννακόπουλου για Μπαρτζώκα: "Σαν να μην έγινε τίποτα απολύτως..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Έλληνας κόουτς αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το σχολίασε!

Τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα της Εφές με τον Ολυμπιακό για την 30η αγωνιστική της Euroleague επικράτησε μεγάλη ένταση στο παρκέ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεσπά εναντίον ρέφερι.

Ο Έλληνας προπονητής χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή Μπελόσεβιτς κιαι αυτός τον απέβαλε αποτέλεσμα να αποβληθεί με αποτέλεσμα ο τεχνικός του Ολυμπιακού να μπει στο παρκέ και να κατευθυνθεί προς τον τρίτο ρέφερι, Αλμπέρτο Μπαένα. Ο Χρήστος Μπαφές, ο Παππάς και ο Κώστας Παπανικολάου έσπευσαν να ηρεμήσουν τον κόουτς των Πειραιωτών.

Γιαννακόπουλος: «Σαν να μην έγινε τίποτα απολύτως»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμερα το μεσημέρι ανέβασε ένα instagram story και εκφράζει τις απορίες του, αν συνέβη τίποτα μεμπτό στα παιχνίδια της Euroleague, αφού δεν είχε να γράφεται τίποτα.

«Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση; Σαν να μην έγινε τίποτα χθες το βράδυ. Δεν υπήρξαν περιστατικά που να χρήζουν κριτικής σε γήπεδα από Έλληνες που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εγώ θυμάμαι, όταν ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωποί του, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, γραφόντουσαν κείμενα, πράγματα, ιστορίες, δικαιολογημένα βέβαια. Τώρα κάνεις μια γύρα και δε βρίσκεις τίποτα και πουθενά. Σαν να μην έγινε τίποτα απολύτως», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε από διαιτησία ούτε από τον Λάρκιν έχασε ο Ολυμπιακός - Μόνο έτσι μπαίνει 4αδα - Δεν έφτανε ο Γουόκαπ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags