Facebook Pixel Τόμας Γουόκαπ: "Το καλύτερο play της καριέρας μου κόντρα σε Σλούκα"
Μπάσκετ
| 2024-03-20 22:30:00

Γουόκαπ: "Το καλύτερο play της καριέρας μου κόντρα σε Σλούκα, με έσωσε με τη Φενέρ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γουόκαπ: "Το καλύτερο play της καριέρας μου κόντρα σε Σλούκα, με έσωσε με τη Φενέρ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για τις πιο σημαντικές φάσεις της καριέρας του στην Ελλάδα και στο επίκεντρο βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας.

Ο Τόμας Γουόκαπ παραχώρησε συνέντευξη στο Basketnews μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την Euroleague και ο γκαρντ των Πειραιωτών μίλησε για τον Κώστα Σλούκα, τα δύο plays που... εμπλέκονται αλλά αποθεώνει και τους Κώστα Παπανικολάου, Μουστάφα Φαλ, Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε ένα φάουλ να δώσουμε και αποφάσισα να πάω για το κλέψιμο. Ήξερα ότι ο Σλούκας ήθελε να πάει αριστερά και το περίμενα. Δεν είχα ιδέα ποιος ερχόταν από πίσω μου (σ.σ. Σπανούλης). Βλέποντας ξανά τη φάση, ο Λιβιό θα μπορούσε να με είχε μπλοκάρει. Είναι σα να πέταξα την μπάλα στο καλάθι και να δω τι θα συμβεί. Ίσως είναι το καλύτερο play της καριέρας μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφάρα" Γιαννακόπουλου για Μπαρτζώκα: "Σαν να μην έγινε τίποτα απολύτως..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το σουτ του Σλούκα στην Κωνσταντινούπολη: «Πριν από αυτό του σουτ είχα κάνει ένα τεράστιο λάθος. Τεράστιο λάθος. Είχαμε την μπάλα, πήραμε το αμυντικό ριμπάουντ, πέταξα την μπάλα και τα τελευταία δευτερόλεπτα προσπάθησα να την κρατήσω. Ο Γκούντουριτς σκόραρε και αυτό το σουτ για μένα είναι κάτι περισσότερο από το "κερδίσαμε το παιχνίδι". Με έσωσε και του το είπα πηγαίνοντας προς το τούνελ που πανηγυρίζαμε, "με έσωσες"».

Ο Τόμας Γουόκαπ σχολίασε και το κάρφωμα του Κώστα Παπανικολάου απέναντι στην Άλμπα. «Είμαι συμπαίκτης, φίλος αλλά και ένας φαν του Παπανικολάου. Έχω δει πολλά highlights του Παπανικολάου ακόμα και από το NBA, είμαι junkie του μπάσκετ», τόνισε χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα ήθελε να έχει δίπλα του τον Φαλ, μιας και είναι πολύ καλός στην drop άμυνα, στην άμυνα με αλλαγές, προστατεύει το καλάθι ψηλά και είναι πολύ έξυπνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags