Facebook Pixel Αποκάλυψη για το μέλλον του Ομπράντοβιτς - Λεπτομέρειες για ανακοινώσεις
Μπάσκετ
| 2024-03-20 19:01:00

Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς

Sportdog Team
Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς

Στον... αέρα είναι το μέλλον του Ζοτς στην Παρτιζάν, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως φαίνεται ότι άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Χαμός προκλήθηκε στον κόσμο της Παρτιζάν μετά από μια κίνηση του Ζοτς ότι άμεσα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, με τον πρόεδρο της σερβικής ομάδας μιλώντας στην Kurir να τους... φτιάχνει ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι οι συνομιλίες των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία.

«Η νίκη μας έκανε περήφανους, μας δίνει κίνητρο για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Για να το κάνουμε, θα πρέπει να έχουμε μία υπέροχη ομάδα. Γι' αυτό είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιο είναι στο τελευταίο στάδιο και θα υπογραφεί μόλις οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες», είπε συγκεκριμένα ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... νέο Ροντινέι ο Ολυμπιακός - "Έρχεται στην Ευρώπη με leasing - Ανταγωνιστικός στην Βραζιλία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags