Facebook Pixel Μάριους Γκριγκόνις: "Δεν ήμουν σε καμία ομάδα που να έχει μόνο 6 παίκτες"
Μπάσκετ
| 2024-03-24 08:48:00

Ατάκα Γκριγκόνις για το ροτέισον Αταμάν - "Δεν ήμουν σε καμία ομάδα που να έχει μόνο 6 παίκτες" (Vid)

Sportdog Team
Ατάκα Γκριγκόνις για το ροτέισον Αταμάν - "Δεν ήμουν σε καμία ομάδα που να έχει μόνο 6 παίκτες" (Vid)

Ο Λιθουανός άσος του Παναθηναϊκού σχολίασε την στρατηγική του Αταμάν, ενώ μίλησε και για το μεγάλο ματς του ηγέτη Σλούκα με την Μπάρτσα.

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στο Amerikanos24 μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα και στάθηκε στο περιορισμένο ροτέισον της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Θέλω να πω, πάντα ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ξέρουμε την κατάσταση. Ξέρουμε ότι είναι απλά μπάσκετ μερικές φορές, ξέρεις, έρχεσαι μέσα, εσύ, αυτοί, αυτοί είχαν λίγο καλύτερη ενέργεια. Ήταν, ήταν πιο επιθετικοί και απλά έπρεπε να προσαρμόζεσαι και να απαντάς. Και νομίζω ότι εμείς, εμείς απλά, κάναμε ακριβώς αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Αδιανόητος Σλούκας, τo manual ΠΑΟ για να σηκώσει Ευρωλίγκα - Μεγάλη ευκαιρία και για Ολυμπιακό!

Για την σπουδαία εμφάνιση του Σλούκα: «Θέλω να πω, πληρώνεται… πολλά χρήματα, οπότε τον χρειαζόμαστε για να… να παράγει. Kαι όταν παράγει, τότε έχουμε περισσότερες επιλογές. Και κερδίζουμε, οπότε είναι υπέροχο όταν νιώθει καλά. Είναι σε καλύτερη φόρμα, αισθάνεται καλύτερα με το σώμα του. Προφανώς χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων μας».

Για το γεγονός πως στον Παναθηναϊκό 6 παίκτες παίζουν πολλά λεπτά: «Δεν ξέρω, ρωτάς τον λάθος άνθρωπο. Δεν ξέρω, ειλικρινά, ποτέ δεν ήμουν… σε καμία ομάδα που να έχει μόνο, έξι παίκτες να παίζουν πολύ και, και πέντε παιδιά, πολλά, πολύ πολλά λεπτά. Και εννοώ, αυτό δουλεύει. Ελπίζω λοιπόν ότι όλοι… θα παραμείνουν υγιείς και θα συνεχίσουν να κάνουμε αυτό που κάνουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια. Όταν κερδίζεις, ξέρεις… δεν μπορείς να κρίνεις, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τίποτα. Αν κερδίζεις, λειτουργεί».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Ήταν πολύ ωραία. Θέλω να πω, είναι ξεχωριστό εδώ όλη την ώρα, όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι, έρχονται και μοιράζονται τη σύνδεση, μοιράζονται την ενέργεια και είναι πραγματικά φοβερό να παίζεις. Δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσω. Όταν είσαι σε στο παρκέ… δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το ζήσεις αυτό. Είναι ένα από αυτά τα συναισθήματα στον κόσμο που δεν μπορείς να προσποιηθείς και είναι φοβερό».

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags