Facebook Pixel Γιώργος Μπόγρης: "Τεράστια ανατροπή για Παναθηναϊκό με Σλούκα να ηγείται"
Μπάσκετ
| 2024-03-23 20:44:00

"Άφωνος" ο Μπόγρης με τη νίκη του ΠΑΟ - "Τι κάνανε; Τεράστια ανατροπή με Σλούκα να ηγείται"

Sportdog Team
"Άφωνος" ο Μπόγρης με τη νίκη του ΠΑΟ - "Τι κάνανε; Τεράστια ανατροπή με Σλούκα να ηγείται"

Ο Έλληνας σέντερ αποθέωσε το Τριφύλλι και εξήγησε πώς επιτεύχθηκε η τεράστια ανατροπή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην εκπομπή που κάνουν οι Betarades και ο Έλληνας άσος έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του Αταμάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τι κάνανε; Τεράστια ανατροπή! Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος προς κακός. Μετά έχει παίξει τρομερά στο β ημίχρονο. Το boost του το έδωσε το τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου. Επέστρεψε με διαφορετική ενέργεια, φοβερό hustle, με τον Σλούκα να ηγείται στην άμυνα και να βάζει και τον κόσμο στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Αδιανόητος Σλούκας, τo manual ΠΑΟ για να σηκώσει Ευρωλίγκα - Μεγάλη ευκαιρία και για Ολυμπιακό!

Στο πρώτο μέρος χάθηκαν πολλά ριμπάουντ, ήταν μέτριοι οι παίκτες του ΠΑΟ. Αυτό έχει να κάνει και με το ροτέισον του Παναθηναϊκού που είναι περιορισμένο. Ο Λεσόρ έπαιξε πάλι 35 λεπτά.

Στο τέλος ήταν σημαντικός ο Μήτογλου, εκεί που πήγαινε να ισοφαρίσει πάλι η Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία ο Ναν που πήρε την σκυτάλη από τον Σλούκα, και κουβάλησε τον Παναθηναϊκό στις μάχες 1 εναντίον 1. Ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Πάρκερ και ρίσκαρε, ο οποίος είχε 1/4 τρίποντα.  Δεν έβαλε τον Ντα Σίλβα, εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο τον Πάρρα στο "4"».

Ολόκληρη η εκπομπή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags