Facebook Pixel Πετρίδης: "Καλύτερη ομάδα μετά τη Ρεάλ ο ΠΑΟ, από τον Δεκέμβρη και μετά"
Μπάσκετ
| 2024-03-24 16:15:00

Πετρίδης: "Καλύτερη ομάδα μετά τη Ρεάλ ο ΠΑΟ, από τον Δεκέμβρη και μετά" - Το "τρικ" Αταμάν με Σλούκα-Ναν

Sportdog Team

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη για τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και το "τρικ" του Αταμάν με Σλούκα και Ναν.

Το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη νίκη του μπασκετικού Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα έκανε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κατάπιε την Μπαρτσελόνα και ο τρόπος που ήρθε αυτή η νίκη δίνει μεγαλύτερη αξία. Έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και είχε πολύ καλά ποσοστά, σε επίθεση και άμυνα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από τον Δεκέμβριο και μετά, μετά τη Ρεάλ, καλύτερη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες νίκες, μεγάλες ανατροπές, έχει φέρει βόλτα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, σπάζοντας όλες τις παραδόσεις και έχει σερί από νίκες. Ακόμα και την Μπαρτσελόνα είχε να την κερδίσει έξι χρόνια.

Η φετινή ομάδα είναι μία ομάδα που γεμίζει τους φιλάθλους της. Ήταν μία καλή διπλή εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, με τον Σλούκα να επιβεβαιώνει και να αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η αξία του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το τρικ του Αταμάν με Σλούκα και Ναν, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας, αποφορτίζοντας τον Έλληνα ηγέτη του «εξάστερου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αδιανόητη πρόταση Γιαννακόπουλου σε Ναν - Φέρνει και... Μίχαϊλιουκ - Παραδοχή Σλούκα για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags