Facebook Pixel Γιώργος Μπόγρης: "Ο Μπάνκι κοιμόταν σε όλο το ματς, ο Ναν τη διαφορά"
Μπάσκετ
| 2024-03-31 09:48:00

"Αιχμηρό" σχόλιο Μπόγρη για τη νίκη ΠΑΟ - "Ο Μπάνκι κοιμόταν σε όλο το ματς, ο Ναν τη διαφορά"

Sportdog Team

Ο Έλληνας σέντερ δεν κατάλαβε αυτά που έκανε ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στην καθιερωμένη εκπομπή που κάνουν οι Betarades μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής στην Euroleague και αναφέρθηκε στο διπλό του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια επί της Βίρτους, με τον Έλληνα ψηλό να στέκεται στον Κέντρικ Ναν και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό είναι αυτή με την Μπαρτσελόνα και όχι με τον Βίρτους. Ο Παναθηναϊκός ήταν καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Και για μένα την διαφορά την έκανε ο Ναν και όχι ο Σλούκας και ας έκανε τρομερό παιχνίδι ο Σλούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Γιαννακόπολου ο Παπαγγιάννης - Πόιθρες, Κουζμίνσκας για ΠΑΟ - Τέλος για Ολυμπιακό μετά το Βελιγράδι!

Την μπάλα στο τέλος την παίρνει ο Ναν και κάνει αυτό που ξέρει. Ο Μπάνκι κοιμόταν σε όλο το ματς, δεν ήταν ωραίο ματς και είδαμε ένα ματς πάνω στο ταλέντο των παικτών.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πολύ κουρασμένοι και αν έχαναν χθες θα ήταν αυτός ο λόγος και θα ήταν πολύ κρίμα για όλη την προσπάθεια τους όλη τη σεζόν. Φαίνεται πως λείπουν παίκτες στο ροτέισον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags