Facebook Pixel Νίκολα Μίροτιτς: "Δε μετανιώνω που πήγα στην Αρμάνι Μιλάνο"
Μπάσκετ
| 2024-03-31 01:00:00

Ξεκάθαρος ο Μίροτιτς! "Αυτόν βλέπω για MVP της Euroleague, δε μετανιώνω που πήγα στην Αρμάνι"

Sportdog Team

Ο Μαυροβούνιος θεωρεί ότι πήρε τη σωστή απόφαση, πηγαίνοντας στην ομάδα του Μεσίνα το περασμένο καλοκαίρι και μίλησε για τον φετινό MVP.

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε στο Basket News και αναφέρθηκε στην παραμονή του στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης ο οποίος θα βγει MVP της φετινής Euroleague!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια σεζόν γεμάτη με προκλήσεις και τραυματισμούς. Κάποιες φορές χάνεις, κάποιες κερδίζεις. Στο φινάλε, δεν είναι όλα όπως θα ήθελες, αλλά σημασία έχει το πώς προσεγγίζεις τα πράγματα. Πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση. Δεν είμαι αυτός ο τύπος που μετανιώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Γιαννακόπολου ο Παπαγγιάννης - Πόιθρες, Κουζμίνσκας για ΠΑΟ - Τέλος για Ολυμπιακό μετά το Βελιγράδι!

Προσπαθώ πάντα να είμαι θετικός και να παίρνω το καλύτερο από αυτό που μου δίνει η ζωή. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή τη δουλειά, που είμαι σε αυτή την ομάδα και που ο Θεός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι που αγαπώ, οπότε δεν το μετανιώνω καθόλου».

Στην ερώτηση για το ποιος θα κερδίσει φέτος το βραβείο του MVP της διοργάνωσης, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάικ Τζέιμς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags