Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Τεράστιο συμβόλαιο στα σκαριά - Όλες οι λεπτομέρειες!
Μπάσκετ
| 2024-04-01 15:24:00

Ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Τεράστιο συμβόλαιο στα σκαριά - Όλες οι λεπτομέρειες!

Sportdog Team

Αυτό που θέλει ο Σέρβος προπονητής της Παρτιζάν θα καταπλήξει τους φιλάθλους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει στην Παρτιζάν και όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, το συμβόλαιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της σύνταξης.

Στον Ζοτς προσφέρθηκε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αν και ο Ομπράντοβιτς ήταν πρόθυμος να δεσμευθεί για την πίστη του στον σύλλογο για έως και πέντε χρόνια.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Μιγιαΐλοβιτς δεν έχει τόσο μεγάλη θητεία, ένα τριετές συμβόλαιο θα εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι. Ομολογουμένως, υπάρχει και η δυνατότητα εισαγωγής της επιλογής «συν δύο». Έτσι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα καθίσει σίγουρα στον πάγκο της Παρτιζάν μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Ομπράντοβιτς έχει την επιθυμία να ολοκληρώσει την προπονητική του καριέρα στον σύλλογο όπου την ξεκίνησε. Θα είναι 67 ετών στο τέλος μιας ακόμη θητείας στην Παρτιζάν, έχει κάνει τα πάντα στην προπονητική του καριέρα, το μόνο που του μένει είναι να στρογγυλοποιήσει τους τίτλους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στους 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας "προβληματικός" σταρ του NBA στον ΠΑΟΚ - Χτύπησε διαιτητή, προπονητή και κατηγορείται για στραγγαλισμό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags