Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ανακοίνωσε: Τέλος το μπάσκετ για τον Ρούντι - Πότε θα παίξει για τελευταία φορά (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-04-04 15:05:00

Το ανακοίνωσε: Τέλος το μπάσκετ για τον Ρούντι - Πότε θα παίξει για τελευταία φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ανακοινώνει την απόσυρσή του στο τέλος της σεζόν αν και δεν ανέφερε τη λέξη, δεν ήθελε. Πάντως, ο Ισπανός άσος έκανε ξεκάθαρο το μήνυμα ότι θα σταματήσει το μπάσκετ στο τέλος της σεζόν.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Euroleague με την Μπασκόνια αυτή την Παρασκευή, ο Ρούντι μίλησε για τον χρόνο που του απομένει στα γήπεδα: "Είμαι ήδη μεγάλος και έχω αρχίσει να σκέφτομαι άλλα πράγματα, την οικογένεια. Λίγοι μήνες έμειναν και ελπίζω να συνεισφέρω τα μέγιστα. Ένιωσα πολύ αγάπη και αυτό τελειώνει, αλλά απομένουν λίγοι μήνες για να συνεχίσω να απολαμβάνω τους συμπαίκτες μου".

Πάντως, ήταν κάτι πολύ αναμενόμενο. Έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι Προολυμπικοί και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, εάν προκριθεί η Ισπανία, θα είναι ο τελευταίος του χορός με την εθνική ομάδα.

"Αυτό τελειώνει, έρχεται η ώρα να σκεφτώ άλλα πράγματα εκτός από το μπάσκετ. Θέλω να απολαύσω τους μήνες που απομένουν. Η σύνταξη είναι μια δύσκολη και συγκλονιστική λέξη όταν την ακούς. Πρέπει να εκπληρώσω το όνειρο του πατέρα μου να ζήσω άλλους Ολυμπιακούς Αγώνες, " είπε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρούντι επέλεξε τις 4 Απριλίου, την ημέρα που θα κλείσει τα 39, για να ανακοινώσει κάτι που θα μπορούσε να γίνει κατανοητό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags